bi poyunda böyle bitti. ben çakılırız diye bekliyordum ama bi noktaya kadar verip geri aldı
lar.artık bu p.tesi için bi dönüşmü yoksa gel gelmi bilemeyiz..
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
uyu uyan borsap.tesi günü endekse yine olumlu bakamıyorum. long olanların belki moralini bozacak olabilirim ama maalesef yine hop oturup hop kalkacakları bir gün geçireceklerini tahmin ediyorum.
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
ENKAI..
CLEBI..
ANELE..
önceden yazıyorumki kendinizde inceleyip kararınızı ona göre verin..
kağıtlar endekse duyarlı olduğu için ciddi satışlardan etkilenebilir..
endeksi detaylı olarak incelediğimde,tam bir al sat günü olacağını gördüm. yani aldım artık yukarı gider veya sattım aşağıya devam eder gibi bi durum göremedim.karman çorman bi piyasa olacağını ve alanında satanında yüreğinin ağzına gelecek bir gün olacağını düşündüm.ancak salı günü yön hakkında bir karar verilecektir..
can sıkkınlığından sitelere giriyorum twıtırda facede şekil şekil grafikler üzerini süsledikleri cicili bicili cümlelerle neymiş efendim p.tesi gaplı artı açarmışız. alın o zaman gaplı long unuzu hayırlı olsun demek geliyor insanın içinden.ama sıkı sıkı tutup bırakmayacaksınız![]()
“Düşmanlarını affet, ama isimlerini asla unutma!!. (john f.kennedy)
29 ekim cumhuriyet bayram mız kutlu olsun.
GOZDE.. yıllık zirvesini hacimli bi şekilde geçerek geri salmış olup yükselme sinyali vermiştir. kollanılmasını öneriyorum..
Yer İmleri