Sayfa 35/639 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 273 - 280 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    Bir insan elinde ki hisseyi niye kötüler ...
    Kardes artik bi yerden sonra sabir kalmiyor aslinda böyle kagitlara girmezdim ama insan nefsine yeniliyor bu kagida ilk olarak gozalti sonrasi yaptigi dipten sonra ( sanirsam 53 yada 58 kurustu) kasim ilk haftasiydi 61 kurustan öylesine eğlence olsun diye 1000 lot almistim 3_4 gunde %20ye yakin cikinca kisa zamanda iyi bir kar ortalamasi ile guya uyaniklik ve hırsla 72 kurustan 20000 tane daha aldim ondan sonra 48 kurusa kadar ( seans icinde 40da gormustu) daha indirdiler bizde borclar yapilanacak diye umudumuzu koruduk haftalarca bekledik en son bekledimiz haber gelince ki umdugumuzdan bile haber cok iyiydi senedin önü acildi butun olumsuzluklar geride kaldi eski sevilere geri gelecek diye 83 ortalama ile 10.000 daha aldik sadece 2 gun cikartip millete yukardan mali yikdiktan sonra o gunden beri devamli dusuyor maliyet dusurecem diye 58 den 10.000 tane 40 dan da 10.000 daha aldim ancak halimiz ortada ben israrla elimdekileri satmiyorum umutla sabirla 15 aydir bekliyorum ama biryerden sonra artik umutta sabirda kalmiyor bu yuzden kotuluyorum birde gozalti oncesi alan arkadaslar Allah asil onlara sabir versin cunku ben biraz uyaniklik yaptim guya bunuda hakettim

Sent from my LG-D855 using hisse.net mobile app
    Son düzenleme : emrtgr48; 28-02-2017 saat: 12:38.

2. Bu ****ler bilanço dipnotlari olumlu gelse de bizdekiler toplamadan gitmeyecek...
    2018 Ağustos ayına kadar 5 milyon lot alım yapacak patron. Niye yükseltip alsın ki diyorum...

Şirketi arayıp soran var mı? Ben perşembe veya cuma arayacağım bilançonun açıklanmasını bekliyorum.

Bir üst pazara çıkmak için başvuru ne zaman diye her aradığımda soruyorum hep herşeyi tamamlayıp Red yememek için usulüne uygun başvuru yapmak istiyoruz diyorlar ne zaman dediğimde çok uzun sürmez diyorlar...

Geçen yıl haziran eylül Aralık ve bu Ocak ayında hep aynı cevabı aldım...

Bıçak kemiğe dayandı dedim benim gibi mağdurlar için dediğimde bilançoyüzden Mart ayını bekleyin sabredin faaliyetinin devam ediyor karlılığı yüksek alanlara yoneliyoruz demişlerdi...

Allah büyük inşallah dedikleri artık doğru çıkar. Sizler de arayın arkadaşlar bunları rahatsız edelim...

Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir

3. 39 oldu. Günü nasıl kapatacak. İşlem hacmi yerlerde

4.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Bu ****ler bilanço dipnotlari olumlu gelse de bizdekiler toplamadan gitmeyecek...
    2018 Ağustos ayına kadar 5 milyon lot alım yapacak patron. Niye yükseltip alsın ki diyorum...

Şirketi arayıp soran var mı? Ben perşembe veya cuma arayacağım bilançonun açıklanmasını bekliyorum.

Bir üst pazara çıkmak için başvuru ne zaman diye her aradığımda soruyorum hep herşeyi tamamlayıp Red yememek için usulüne uygun başvuru yapmak istiyoruz diyorlar ne zaman dediğimde çok uzun sürmez diyorlar...

Geçen yıl haziran eylül Aralık ve bu Ocak ayında hep aynı cevabı aldım...

Bıçak kemiğe dayandı dedim benim gibi mağdurlar için dediğimde bilançoyüzden Mart ayını bekleyin sabredin faaliyetinin devam ediyor karlılığı yüksek alanlara yoneliyoruz demişlerdi...

Allah büyük inşallah dedikleri artık doğru çıkar. Sizler de arayın arkadaşlar bunları rahatsız edelim...

Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir
    dostum görüşebileceğimiz yetkilinin telefon numarasını paylaşır mısın.

5. Üzüldüm arkadaşlar sizlere bende zarar dayim ama ancak ben bu hisseye girdiğimden beri birileri sürekli körüklüyor bu kağıdı okul nurettin vardı...ben pek artık güvenmiyorum insanlara yukarıda yazanarkadaşımizin biri kocamuğlali diğerinin nicinin sonu 48 le bitiyor tesadüfmü belki ...belkide ben fazla kuruyorum ve birileri gerçekten spek ve yildirmaya çalisiyor...umarim ben senaryo yaziyorumdur

6. 0.38 20.114 lot alıcı
    0.39 3434 lot satıcı

Toplam alıcı:53.619 lot
    Toplam satıcı:216.349 lot

Toplam hacim:36.100 lot

Son fiyat:0.38

7. Satıcı bugün çok gözü aşağıda yine...

Akyurek pazarlama com da iletişim bilgileri var o numarayı arayıp yatırım ilişkileri sorumlusunu Mehmet Beyin isteyin. En son aradığımda mali işler müdürü ile konuştum.

8.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    Üzüldüm arkadaşlar sizlere bende zarar dayim ama ancak ben bu hisseye girdiğimden beri birileri sürekli körüklüyor bu kağıdı okul nurettin vardı...ben pek artık güvenmiyorum insanlara yukarıda yazanarkadaşımizin biri kocamuğlali diğerinin nicinin sonu 48 le bitiyor tesadüfmü belki ...belkide ben fazla kuruyorum ve birileri gerçekten spek ve yildirmaya çalisiyor...umarim ben senaryo yaziyorumdur
    Cok haklisin kimseye guvenme benide tanimadigin icin banada guvenme cunku bende kimseye guvenmiyorum hatta burada övgüler yağdırılan tradeporta bile güvenmiyorum belki iyicene paranoyak olduk ama maalesef böyle kimsenin yazdiklarina itibar etmeden kendince kararlar ver ve uygula benim yazdiklarim da zaten herhangibir veriye dayanmayan biraz sinirle birazda hayal kırıklığı ile yazilan seyler son olarak zaten borsada herkesin kazanma gibi bir ihtimali yok biri zarar etmek zorundaki digeri kazansin

Sent from my LG-D855 using hisse.net mobile app

Sayfa 35/639 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •