Sayfa 35/958 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon
Arama sonucu : 7658 madde; 273 - 280 arası.

Konu: AFYON Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş.

1. uzaya çimento fabrikası açıcakmıs , sıkı tutun satmayın o zaman )) 5 liradan alırız bız yakında size satarız 6 lıradan )

2.  Alıntı Originally Posted by Trader07 Yazıyı Oku
    uzaya çimento fabrikası açıcakmıs , sıkı tutun satmayın o zaman )) 5 liradan alırız bız yakında size satarız 6 lıradan )
    oğlum bak git.... 5 lira olunca gel milleti kendine sövdürme

3. [QUOTE=Trader07;1446391]uzaya çimento fabrikası açıcakmıs , sıkı tutun satmayın o zaman )) 5 liradan alırız bız yakında size satarız 6 lıradan )[/QUOTE
    Kardes maksadin ne kufur yemek mi yoksa uyarmakmi uyarmaksa eger ne bu dalga gecer gibi

4. 10 yıldır afyonu alır satarım arkadaslar...kapanısta her zaman aşağı basar , hareketlerını ezbere bılır oldum..kapanısta alırım, seans içinde spekle beraber bende itelerim .bıkac kez tavandan verme sansına nail olduk ...cok ekmeğini yemişliğim vardır..alıp nikah kıyılacak kagıt değil ...

5. Gel gel yapıyo namıssız , seans sonu gorurum ben senı ))

.merhaba dostlar.benim falcinin fali tutacak gibi iki gün mü iki hafta mi lafı boşa değil demekki.iki gündür gıdım gıdım sekize doğru gidiyoruz işte.saglikla kalın.

7. 7. 60 dan dort kademe bırden basıyo namıssız...yeni mağdurlar aranıyor heralde ...

8.  Alıntı Originally Posted by Trader07 Yazıyı Oku
    7. 60 dan dort kademe bırden basıyo namıssız...yeni mağdurlar aranıyor heralde ...
    senin hissen varmı kesin yoktur düşsse alacağında 50 adettir, afyon dan bir sıkıntın mı var zamanında sana bir şey mi yaptı çek git hisseden milletin küfürünü yeme

Sayfa 35/958 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •