uzaya çimento fabrikası açıcakmıs , sıkı tutun satmayın o zaman )) 5 liradan alırız bız yakında size satarız 6 lıradan )
uzaya çimento fabrikası açıcakmıs , sıkı tutun satmayın o zaman )) 5 liradan alırız bız yakında size satarız 6 lıradan )
[QUOTE=Trader07;1446391]uzaya çimento fabrikası açıcakmıs , sıkı tutun satmayın o zaman )) 5 liradan alırız bız yakında size satarız 6 lıradan )[/QUOTE
Kardes maksadin ne kufur yemek mi yoksa uyarmakmi uyarmaksa eger ne bu dalga gecer gibi
10 yıldır afyonu alır satarım arkadaslar...kapanısta her zaman aşağı basar , hareketlerını ezbere bılır oldum..kapanısta alırım, seans içinde spekle beraber bende itelerim .bıkac kez tavandan verme sansına nail olduk ...cok ekmeğini yemişliğim vardır..alıp nikah kıyılacak kagıt değil ...
Gel gel yapıyo namıssız , seans sonu gorurum ben senı ))
.merhaba dostlar.benim falcinin fali tutacak gibi iki gün mü iki hafta mi lafı boşa değil demekki.iki gündür gıdım gıdım sekize doğru gidiyoruz işte.saglikla kalın.
7. 60 dan dort kademe bırden basıyo namıssız...yeni mağdurlar aranıyor heralde ...
Yer İmleri