Sayfa 35/810 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon
Arama sonucu : 6476 madde; 273 - 280 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1. 20-30 Mart 2017 aralığındaki yaklaşık 90.000 Endeks fiyatına geldi. Sektördeki AKSA gibi benzer segmentindeki şirketlere göre çok ucuz, 6 aylık karı düşük geldi bahanesiyle baskılanan fiyat için AK YATIRIM 2 çeyrekteki bilançonun tek seferlik gider nedeniyle düşük geldiğini, yıl sonu kar hedefinde değişiklik olmadığını yazmış, genel müdür ise polyester iplik yatırımlarının 2018 de faaliyete geçeceğini ve yapılan yatırımların geri dönüşlerinin alınmaya başlandığını söylemiş, 2018 de çok iyi performans göstereceğini, bu seviyelerin bir daha görülmeyecek alım fırsatı olduğunu değerlendirip pörtföyümdeki ağırlığını arttırıyorum. YTD

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
    Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi

3. Grafiği biraz yorumlasanız sevinirim

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    7.67 nin altını görmese iyi olur..
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

6. Bu durumu alım fırsat olarak gördüm ve bu fiyatlardan KordSA'nın portföyümdeki ağırlığını %20'den %35'e çıkardım. Daha da düşerse daha da alırım. Daha fazla iskonto verirlerse Holding'le masaya oturmaya hazırım. Sabancı Ailesine duyurulur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by poem Yazıyı Oku
    Bu durumu alım fırsat olarak gördüm ve bu fiyatlardan KordSA'nın portföyümdeki ağırlığını %20'den %35'e çıkardım. Daha da düşerse daha da alırım. Daha fazla iskonto verirlerse Holding'le masaya oturmaya hazırım. Sabancı Ailesine duyurulur.
    çok mantıklı.....ama daha ucuza almakta var....
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sn Human siz alıyor musunuz hiç hisseden uzun vadecisiniz dimi? Bir yandan 67 nin altını inşaallah görmez demissiniz. Bir yandan da daha ucuza almak var demissiniz. Görürse o dediginiz rakam mi daha asagidan alicam demek mi oluyor. Yani ikisinede de bir düşüş beklentisindesiz. Teknik öyle diyor, temel demiyor mu? Saygılar...

Sayfa 35/810 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •