Sayfa 35/916 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon
Arama sonucu : 7328 madde; 273 - 280 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1. mescil kardeş bilançoya bakmışsın ve gördüklerini paylaşmışsın bunun için sana teşekür ediyorum....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    tebrik ederim işte yetırımcılık buna deniyor ayrıca ortağım daha deminde yazdım aynı durum kartonda oldu ama bu bedelsiz ayak sesleri diye algılandı
    bedelsiz ile ne alakası olabilir ki dostum...tamam şirket yaparsa iyi olur açıkçası bu güne kadar bunu ilk defa duyuyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bakan arkadaşlar vergiye para verdiklerini söylüyorlar vermeseydi kar 45 milyon geleceğini söylüyorlar....mantıklı olan da budur yoksa zarar yapması söz konusu olamaz...eğer vermesi gereken bu vergiyi şimdi veriyorsa şirket bir yükten kurtulmuştur....ama ne dersek diyelim şu anda piyasa şirket sanki zarar yapmış gibi algılıyor...yapacak bir şey yok...en azından ilk kötümser tepkinin geçmesini beklemek lazım....bir çok yatırımcı verilen bu bilançodan mutlu görünmüyor...
    görülen o ki satış yapan yatırımcıların beklentileri 8,5 milyonluk vergi düzenlemesi olmasa dahi 44 milyonluk karın üzerinde olmasıydı. gider kalemlerinde 2-3 milyonluk maliyet artışı dahi etkiliyor. pazarlama giderleri ve satışların maliyeti kalemlerinde az da olsa sapma olmuş.

ilk 6 aya 170 milyon hasılatla girilmişken 9 aylıkta gelir orantısal olarak azalmış, 12 aylık azalma sona erse de brüt kar marjı düşmüş. önceki dönemle kıyasla %2lik maliyet artışı, 4 milyona yakın da pazarlama gideri artışı var. pazarlama giderindeki artış satış hasılatına yansımamış. bu nedenle arızi vergi düzenlemesi giderini göz ardı etsek dahi beklentileri karşılamamış. 43-44 kar gelmesi bekleniyordu 8,5 milyonluk gidere rağmen. gördüğüm bu.

şimdi yeni bilançolara göre yolunu belirleyecek. sermaye artırımı bir hareket katabilir ama o da ne denli güçlü bir beklenti bilmiyorum.

4. Önümüzde yeni bir yıl yeni bilançolar var. Hisseye inananlar kalır bekler, inanmayanlar satar gider. Borsa da fırsatlar hiç bitmez. Burada kimse kimseyi yanlış yönlendiremez. Allah akıl fikir vermiş. Okunanlar ile para kazanılsa bura da herkes mutlu olurdu. Borsa da o kadar sağlam hisse var. Onları almayıp gidip kıytırık hisse alıp zarar ettikten sonra ağlamak nafile. Ne kadar fazla para kazanma hırsın varsa o kadar riskli sularda dolaşıyorsun. Borsanın kuralı bu. Yılda % 10-20 kazanmak istiyorsan alırsın sağlam bir hisse bakarsın dalgana. Ama sen vole vurmak istiyorsan sonucuna katlanırsın. O yüzden bur da o böyle demişti şu böyle demişti şimdi nerde ler demek abes ile iştigal. Sana biri dese ki gönder yüz bin tl sana iki yüz bin tl yapıp vereceğim vermezsin. Ama söylediği hisseye girip zarar ettiğinde söversin. Kar ettiğin de ben bu işi biliyorum dersin. Bu oyunun kuralı bu.

5. Bilgi eksikliği olmaması açısından
    1. Nafi Güral Yatırım A.Ş. ile yapılan işlemlerde hala Nafi Güral Yatırım A.Ş. 'ye 6.1 m borç var kısa vadeli ve 2017 yılında ödenecek ötelenmezse eğer.
    2. Şahıs ortaklara da 5,9 m uzun vadeli borç var.
    3. Faaliyet raporuna 2017 yılından itibaren bone porselen bilgi notu koyacaklar mı şu kadar üretim adet şu kadar satış şu kadar stok diye merak içindeyim. (ambalaj ve porseleni koymuşlar)
    Son düzenleme : mescil; 07-03-2017 saat: 12:16. Sebep: İlave bilgi ekleme
    Yatırım tavsiyesi değildir, yazdıklarım şahsi düşüncelerimdir.

6. 6,79 önemli kırarsa fibo düzeltme seviyesi 6,15 düşen kanala gelebilir kırmazssa ve kırsa bile kalıcı olmazssa 7,29 dokunabilir
    ytd deli saçmasıdır

7. 2016 yılın da Bone China fabrikası yatırımı tamamlanmış oldu. 2016 Ekim Ayı içinde deneme üretimi yapılıp ve Kasım ayından itibaren de normal üretime başladı. Böylelikle şirketimizin yıllık üretimi senede 100 milyon parçadan 120 milyon parçaya çıkarak sadece Türkiye’nin değil dünyanın en büyük üretim tesislerine sahip olundu. Bunlar yapılırken şirket kar açıkladı. Kimse beğenmiyor. Herkes bardağın boş tarafına bakıyor. Beklentiyi satın almak istiyorsanız sabırlı olacaksınız.

8.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    6,79 önemli kırarsa fibo düzeltme seviyesi 6,15 düşen kanala gelebilir kırmazssa ve kırsa bile kalıcı olmazssa 7,29 dokunabilir
    bolinger aşağıya gidersem kimse kızmassın psar stoch ccl ve rsi desteklerim sizi diyor momentum vkarasızım macd sizin gibi düşünmüyorum saatlikte ema lar zaten aşağıya kesmiş ichimoku zaten aşağı hacimli başta kesmiş bunlar teknik anlamlar ama şirket temelde dediğim gibi bence daha güzel yerlere gelecek
    ytd deli saçmasıdır

Sayfa 35/916 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •