Sayfa 35/243 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon
Arama sonucu : 1941 madde; 273 - 280 arası.

Konu: PINSU - Pınar Su VE İçecek San. ve Tic. A.Ş

1. [QUOTE=acemi353;911724]Tüm iyi niyetimle söylüyorum. Allah belanızı versin.

Yeri ve zamanidir ustad..

2.  Alıntı Originally Posted by Belekkimi Yazıyı Oku
    Alış satış dengeli ancak herşey olabilir. Bilanço iyi gelecek olsaydı bu riske girmezler di..maalesef yatırımcı olarak hiç ders almıyoruz..kar açıklasin rüştünü ispat etsin (güven versin) 10 kademe yukarı olsun..
    şimdi dün yüksekten alan onca yatırımcıya nasıl izah edecek şirket.
    Sadece hisse değeri kaybettiğini düşünüyorlarsa yanılıyorlar. Hem marka güveni kaybediyor hemde müşteri kaybı yaşanıyor. Kısaca kendi kendini imha ediyorlar..

"En Kötü Karar Kararsızlıktan İyidir”
    Yüksekten alanlar şirketin umurunda mı sanki. Mecnunun bir röportajını okumuştum. Patronla anlaşmadan hiçbir kağıtta operasyon yapamazsın diyordu. Bu pisliğe bulaştığım 2013 den beri yaklaşık 20 bilanço gördüm ve en az 15 kere bilanço öncesi buna benzer vurgunlar oldu. Herkes şirketten kar beklerken bu adamlar hiç merak etmediler bilançoda ne gelecek diye. Zarar geleceğini biliyormuş gibi çılgınca satış yaptılar ve hiç yanılmadılar. Bu bilançoda çok değil bi 5 milyon kar gelsin de ben yanılmış olayım . ama tablo bu maalesef.

LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Ustad..faliyet kàrinin en yuksek oldugu donem..
    Supriz olmasin..?

4. Ne diyeyim ki

[QUOTE=Bosphorus;1115051]Bakalım bilançosu nasıl gelecek. Hisse çok hızlı çıktı. Şimdi de aynı hızla düşüyor. Acaba bilanço ile ilgili duyumları mı var ? Bu forumun en tecrübelisi sn. Tireli'den de hiç ses seda yok. Bindik bi alamete gidiyok kıyamete.

yıllardır her bilanço öncesi yapılan hareketler.

5.  Alıntı Originally Posted by Corau Yazıyı Oku
    Ustad..faliyet kàrinin en yuksek oldugu donem..
    Supriz olmasin..?
    Böyle bir süprizi en fazla ben isteeim ama faaliyet karı yüksek olsada bu şirketin değişmezlerinden biri bilançodaki pazarlama, reklam ve yönetim giderlerinin gelirlerden fazla artmasıdır.

LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. [QUOTE=tireli;1117858]
     Alıntı Originally Posted by Bosphorus Yazıyı Oku
    Bakalım bilançosu nasıl gelecek. Hisse çok hızlı çıktı. Şimdi de aynı hızla düşüyor. Acaba bilanço ile ilgili duyumları mı var ? Bu forumun en tecrübelisi sn. Tireli'den de hiç ses seda yok. Bindik bi alamete gidiyok kıyamete.

7. [QUOTE=tireli;1117858]
     Alıntı Originally Posted by Bosphorus Yazıyı Oku
    Bakalım bilançosu nasıl gelecek. Hisse çok hızlı çıktı. Şimdi de aynı hızla düşüyor. Acaba bilanço ile ilgili duyumları mı var ? Bu forumun en tecrübelisi sn. Tireli'den de hiç ses seda yok. Bindik bi alamete gidiyok kıyamete.

''inside trading'' denilen şeyi çoğumuz biliyoruz.Her bilanço öncesi böyle hareketlere alıştık.Bu forum da yıllardır yazıyorum.((Malesef,forumumuz zaman zaman sistemleri gereği olarak(öyle diyorlar),eskileri silip silip; sil baştan yapıyorlar.)).Konu şu:bu şirketin kazançları uzayda bir kara delikte kayboluyor ve SPK denen kamusal,çok güvenmemiz gereken kurumumuz,bir türlü bu şirketin bilançolarını(bence,şahsi kanaatim)doğru düzgün incelemeye alamadı
    YTD

8. Yine de bu olan bitenin onceki donemden farkli oldugunu dusunuyor ve zararimla, saskinlikla bir haftalik bu yorucu marji anlamaya calisiyorum. hayirlara gitsin.
    Yatirim tavsiyesi olamaz.olmamali..

Sayfa 35/243 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •