Originally Posted by TezzMertek UZI QJ aldım bende. Bakalım. Karar sonrası ne olacak Bist. Ağustos SATIM larda sepette duruyor. Bol şans . Ben dün sattım TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by enkahramanrıdvan Bol şans . Ben dün sattım TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Dün 01-02 idi Şu an 04-01 İlginç bakalım. Şişecam ve Garantiden gelenleri ona feda edeceğiz herhalde. 2 hafta varken Temmuz almak hata oldu.
Originally Posted by vrnt 102.900. Yükseklikte sortumu giymeye başladım yakında büyük dalışımı yapacam kaç metreye kadar dalabilirin Originally Posted by vrnt Almanyadan da bır dalış yapacam 12.500 metrede sort giymeye başladım 12.6xxx lerden oranda atlıyacam burdan kaç metre dalacam nedrsınız 101.700 ve 12.300. Su dan çıktım bıraz daha yüksekten dalacam
Dax 12.300 ve bıst 101.700 bıraz yükseğe cıkayım don gıydım
https://tr.sputniknews.com/ekonomi/2...URL_shortening Altın SATIM varantı baksak mı.? Amerika, Rusya'nın yanına bırakmaz bunu.
Originally Posted by vrnt Dax 12.300 ve bıst 101.700 bıraz yükseğe cıkayım don gıydım Dax 12.400..bist 103.200. Yüksekten korktum bıraz dinlenmek lazım
Burda katılım yok galiba .yazmaya da gerek yok anlaşılan
Originally Posted by vrnt Burda katılım yok galiba .yazmaya da gerek yok anlaşılan Eskilerden ve tabiki batanlardan biri olarak uzun bir aradan sonra zamanım pek olmamasına rağmen belki bi faydam olur düşüncesiyle ara sıra yazacağım.
Forum Rules
Yer İmleri