Sayfa 35/976 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 273 - 280 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Hubvc bile 1,90 bu ne yaaaa bunda 5 şirket var ne aç gözlü Bitlisli iblismiş

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. bist 30 harici Hic hissede bir pdd degerine gore yon belirlenmez.kaldiki cogu ya altinda ya cok ustunde.ha bana sorulursa sabirli olan bu kagitdan guzel ekmek yicek.unutmayinci bir cok kagitdan kacan kacana bir durum gozleniyor.bu sartlarda pdd gore hisse pozizyon almak cilginliktir.piyqsalar dipi bulmadan pozizyon almak cilginliktir.uzun vade dusunen icin uygun seviyler.ha ne kadar daha duser endeksin durumu belitlrr.birde patron kagidi unutmamak gerek adama kolay ekmek yedirmezler

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by suatt38 Yazıyı Oku
    bist 30 harici Hic hissede bir pdd degerine gore yon belirlenmez.kaldiki cogu ya altinda ya cok ustunde.ha bana sorulursa sabirli olan bu kagitdan guzel ekmek yicek.unutmayinci bir cok kagitdan kacan kacana bir durum gozleniyor.bu sartlarda pdd gore hisse pozizyon almak cilginliktir.piyqsalar dipi bulmadan pozizyon almak cilginliktir.uzun vade dusunen icin uygun seviyler.ha ne kadar daha duser endeksin durumu belitlrr.birde patron kagidi unutmamak gerek adama kolay ekmek yedirmezler

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

ayı pıyasasında ben herşeye bakarım sayın suat

şirketler durmaksızın konkordato açıklarken defter değeri öne çıkar

aldığım hısse ucuzmu pahalımı diye de pdd ye bakarım bu defa

doviz borcu varmı ? tele borcu varmı ? varsa borcu çevrilebilirmi

faizler % 20 cıvariysa aldığım hısse yılda % 20 nin üstünde kar yazarmı?
    daha onlarca arguman yazarım

hedef in ne doviz nede tele borcu var kasa ise parayla dolu

bizde sorun patron o isteyecekki bişeyler olsun

patronun acelesi yok gibi benim acelem hiç yok

hatta mümkünse bikaç zaman daha buralarda kalsın isterim ytd.

kasada 32 milyon sadece bedelliden gelen para var ytd

5.  Alıntı Originally Posted by hans Yazıyı Oku
    Bence 0,20 gösteriyor formasyon.. ters bayrak direği formasyonu olmasın sakın.. 0,85 fiyatını nereden çıkarıyorsunuz çok merak ediyorum.. kusura bakmayın ama şirketin temel göstergeleriyle en ufak alakası olmayan bu fiyatlamayı hangiveriye dayanarak ortaya atıyorsunuz? Yaptığınız yorum spekülasyon kokuyor
    Evet çok fena spekülasyon yaparım... Günaydın arkadaşlar. Bol kazançlı bir hafta olsun.

hans Guest
     Alıntı Originally Posted by Yamuk Prenses Yazıyı Oku
    Evet çok fena spekülasyon yaparım... Günaydın arkadaşlar. Bol kazançlı bir hafta olsun.
    1,13 ten 0,85 e %25 lik bir düşüş öngörüyorsunuz ya.. bu düşüşün nedenleri nelerdir diye sormuştum.. ne bileyim yatırım yaptığı şirketlerden biri mi iflas etti yoksa bedelliden gelen parayı kumarda mı kaybetmişler.. hangi gelişmeden veya beklentiden dolayı %25 daha düşüş öngördünüz?

7.  Alıntı Originally Posted by Yamuk Prenses Yazıyı Oku
    Günaydın 24 ünde bu mesajı yazdıktan sonra aranızdan ayrılmıştım. Sevmediğim kötü bir formasyon var ve 0,85 gösteriyor dikkatli olun ben kenardan izliyorum. Dayım sen yine ağa bilir diyeceksin biliyorum. Ağaya selam
    Bir ara insanlar seni burda istemedi ne guzel gitmistin.yine boyle bir guzellik yapsanda buralara veda etsen olurmu?kagit 2 lira iken 3 lira gosteren formasyonunuda al git yamuk prenses spegi.

8.  Alıntı Originally Posted by Bülent66 Yazıyı Oku
    Bir ara insanlar seni burda istemedi ne guzel gitmistin.yine boyle bir guzellik yapsanda buralara veda etsen olurmu?kagit 2 lira iken 3 lira gosteren formasyonunuda al git yamuk prenses spegi.
    Yazdıklarım hoşunuza gitmiyor olabilir. Bunu bana düzgünce yazarsanız anlarım, anlayışla karşılarım ancak yazınızdaki gibi iftira etme yada içinizden geldiği gibi hakaret etme hakkınız bulunmuyor. Üslubunuza dikkat edin lütfen.

Sayfa 35/976 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •