Sayfa 35/1527 İlkİlk ... 25333435363745851355351035 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 273 - 280 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1. şahsi fikrim bugünde bi cacık olmayacak dükkanı kapattılar bence seans sonuna kadar max 80 olur kapatırız yarın ne olur bilinmez

2. Vay arkadaş ne heyecanlı milletsiniz. Kapanışa daha 1 buçuk saate yakın zaman var. İpeketen alan yabancı kozaadan az da olsa alan yabancı boşuna almıyor. Burada bırakmaz bence bugünü. En kötü yarın sabah hoplatırlar tahtaları inşallah. Stres yapmayın dostlar.

Sent from my iPhone

3.  Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Vay arkadaş ne heyecanlı milletsiniz. Kapanışa daha 1 buçuk saate yakın zaman var. İpeketen alan yabancı kozaadan az da olsa alan yabancı boşuna almıyor. Burada bırakmaz bence bugünü. En kötü yarın sabah hoplatırlar tahtaları inşallah. Stres yapmayın dostlar.

Sent from my iPhone
    zannetmiyorum usta 8 üstüne atacak spek çoktaaaan atardı baksana bugün hiç yabancı bakmadı bile

4. vakıfbank %6 yaptı maşallah

5. heeeehh tam oldu citi amca satış modunda cuk oturdu

6.  Alıntı Originally Posted by IPMAN Yazıyı Oku
    zannetmiyorum usta 8 üstüne atacak spek çoktaaaan atardı baksana bugün hiç yabancı bakmadı bile
    Pastaya bakmadın galiba ortak. Yf citi menkul bunlar türk değil. Ayrıca garan da kademe yapıyor malı teslim edebilir dur bakalım çok var daha. Çok stres yapıyorsunuz.

Sent from my iPhone

7.  Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Pastaya bakmadın galiba ortak. Yf citi menkul bunlar türk değil. Ayrıca garan da kademe yapıyor malı teslim edebilir dur bakalım çok var daha. Çok stres yapıyorsunuz.

Sent from my iPhone
    usta diğer hisselerde millet para kesiyor resmen spek amca bizi oyuncak gibi oynatıyor sinirlerim bozuldu kaç gündür

Alıntı Originally Posted by IPMAN Yazıyı Oku
    11-12 iş gününü doldurmak kolay mı...öyle böyle işte...

Sayfa 35/1527 İlkİlk ... 25333435363745851355351035 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •