şirket kendi anlatımıyla cironun % 20 kar elde etmektedir.
aşağıdaki liste standart üretimi temsil ediyor.ŞUDA VAR BENİM BEKLENTİM İÇİNDE ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE YURTİÇİ BAŞKA FİRMALARI SATIN ALMA YADA YENİ FABRİKA KURMALARI ÇOK MÜMKÜN.
36 kV seviyesinde dünyada en fazla üretim yapan modüler hücre fabrikası hacmimizle yurt içi ve yurt dışındaki fabrikalarımızda yıllık 60.000 adedin üzerinde Orta Gerilim hücresi, 3.200 adet beton Trafo merkezi ve 6.000 dağıtım trafosu üretimi gerçekleştirmekteyiz. fiyat listesini daha önce paylaştım , hesabı siz yapın.
KAÇIRMAMANIZI İSTEDİĞİM NOKTA 10 YILDA 110 MİLYAR $ IN 1/5 İ NE DEMEKDİR 22 MİLYAR $ BUNUNDA % 50 SİNİN HAKİMİYETİ O DA 11 MİLYAR $ DEMEKDİR , / 10 YIL KADEMELİ GEÇİŞDE bende acaba diyerek senelik 2020 için 1 MİLYAR $ ......(ben frenliyorum ,az yazmaya çalışarak beklentiyi yumuşatmaya çalışıyorum)...................ENİS BEY ANLADIĞIM 2020 İÇİN 1-1.5 MİLYAR $ BEKLİYOR
2017 için şunu söyleyebilirim YURTDIŞI ŞİMDİDEN 2016 YI GEÇTİ . eğer yurtdışı gibi yurtiçi de aynı hızla büyürse 2016 nın 2 değil 3-4 katı çiro görmemizde mümkün zaten ENİS ULUSOY ve YENİ YÖNETİCİMİZ de bunu söylüyor.benim minimum beklentim 70 mil. kar. (işte bu yazıda ki benim olan tek şeyde bu bölüm-herzamanki gibi frenliyerek yazıyorum)
tabii ki herşeyi anlatacak olan ilk çeyrek karı ve alacağı gösterecek unutmamalı ki şirketin satış vadesi 100 gün.
son olarak SİP ve hükümetin ortak çıkarttığı kanunlar ENİS VE SAİT BEYLERİ DESTEKLİYOR.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
arkadaşlar böyle sorularınızı özelden yazarsanız memnun olurum, burada yazınca kendimizi tekrar etmiş oluyoruz.
Yer İmleri