Sayfa 35/804 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon
Arama sonucu : 6430 madde; 273 - 280 arası.

Konu: NUGYO nurol gmyo

1. makarna ben çorc-trollsem sen de obaaaa makarnaaaa sın hepımız makarna olduk ben makara yapıyom o dııılım ben nugyoya bı gırdım o bana yıne gırdı su an allah teala bılıyo hem sevmedınız mı benı nıye anlamadım kı hep herkezın yazdıı seyler bak arkadas da tez vercekmıs bana 460 tan mal alanlar akbanktan maldan kurtuluyolar gıbı gelıyo ne dersın sen anlıyo musun borsadan nurol holdıngten kopru ınsaatı ve altın veya tank ıslerınden

2.  Alıntı Originally Posted by Analiz Yazıyı Oku
    Hocam inşallah yanılırım..Ama hatırlatırım da..
    yevallah bız de onu dedık bosluk dedıler sen de dedın sımdı bıze trol dıyolar o tvitır mivitırda dııl mı onlar

3.  Alıntı Originally Posted by Analiz Yazıyı Oku
    Hocam inşallah yanılırım..Ama hatırlatırım da..
    Hocam oralara gelir veya gelmez demiyorum. Yalnız bir çok hisse de kağıt primlenir sonra düşer ve teknikçiler benim gibi acemileri teselli etmek için boşluk derler, düzeltme derler. Derler de derler.

4. 4.70 üzerinde olursa, ne olur acaba

5. Boşluğa, eğer hacim düşük olsaydı belki takardım...
    Dün ve bugün arasınA iyi bir bilanço haberi girdi...

6. bu hısse kımsenin beklemedıgı bır anda gelecek olan bısı bı haber ıle gıtcek onu annadm ben n kadarg cok ky o kadar kofte
    once dokucektır dı mı ya ? aaaa yok hayır altay tankı oldu cnm

7. bunnar belkı annastı dedı kı ben 5 e cekeyım bılanco oncesı vereyım sana 470 den al bı mılyın lotu e sonra dedı otekıler a bılanco var ben vercem gazı satarsın mınımum mıllete 460 dan ıste bu gun 4.90 dan buraya verdıler bı sımdı mıllet gelsın dıye beklıyolar oldu cnm sarısın mı esmer mı sarayım gonderıyorum ahahahahahah uyanıklar ya ben ınsallah yanılırım herkes kazansın bır delının anı defterı burası tez yapcaaz ortakla YTD

8. paranoy abenımkı ama bılanco oncesı hep yapıyo bırlıkta kaldırıp dıge rkurumlarla paslasıp kaldır ındır sılkele ver zor tabı bı mılyon lot sımdı annadım al sen al sen yedır sonra sen al sen yedır akbanka bak sen bı kısı degıl bunnar cok kısı baska hııse olsa su an tavandı bu zaten 4ten 5e gıttı bız baktık sımdı 6 olur mu dıye hayal et bakalım belkı bunnar kımı on kazanıyo kımı uc belkı karı da poaylasıyoalr bılemıyoruz yenı yenı cozuyorum borsayı ben cete la bu baska turlu nası olur hay allah bekleyecegız el mahkum

Sayfa 35/804 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •