bizim menkul degerlerin satisi bitince bir bedelli sermaye artirimi gelebilirmi sn. cigerci ? mesela %100
fikriniz nedir ?
Asla yatırım tavsiyesi olarak nitelendirilemez !!!
bizim menkul degerlerin satisi bitince bir bedelli sermaye artirimi gelebilirmi sn. cigerci ? mesela %100
fikriniz nedir ?
Asla yatırım tavsiyesi olarak nitelendirilemez !!!
böyle bir durumda ne kadar bir para ödemek gerekiyor her 1000 lot için mesela
teşekkürler hayek bey
Sayın yatırımcı ortağım böyle bir şey tahmin etmiyorum ama burası borsa. DOCO ya mal verince zaten bilanço güzelleşiyor. Tahtayı yapacağı iddia edilen grubun zaten parası yok. Bedelli çıkıca ortada kalırlar. Çulsuzlarla bu iş yürümez. Halbuki güçlü olsalar malı sankonun aldığı 8.40 tan alırlardı. Bunlar 6 dan alıyorlar. Şirket güzel bekleyen ekmek yer. Benim düşüncem beni bağlar Şevçenko değil mi?
forumu baştan sona okudum ve
bu forumda ciğerci bey ve hayek beyin samimi olduklarına ve en azından insanları aldatmak ve onlardan menfaat elde etmek gibi bir niyetleri olmadıklarına kanaat getirdim (tabii kazanmak ve karlı olmak istekleri en doğal haklarıdır)çünkü bu her forumda bulunmayan bir özelliktir. Bu bile benim için bu hisse senediyle ilgilenmem için bir sebeb teşkil etmekte
anlayacağınız üzere kendime ait şahsi düşüncelerimdir. kimseyi etkilemek ve yatırım tavsiyesi vermek için yazılmamıştır.
şirketin büyük ortaklarını veya sahiplerini tanıyormusunuz? yani hakikaten kayda değer bir bilginiz varmı? DÜRÜST ve SAMİMİLERMİ ?
cevablarınıza şimdiden teşekkür ederim
yatırım tavsiyesi için yazılmamıştır.
Yer İmleri