Sayfa 35/158 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon
Arama sonucu : 1259 madde; 273 - 280 arası.

Konu: TETMT - Tetamat Gıda

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bizim menkul degerlerin satisi bitince bir bedelli sermaye artirimi gelebilirmi sn. cigerci ? mesela %100

fikriniz nedir ?

Asla yatırım tavsiyesi olarak nitelendirilemez !!!

2. böyle bir durumda ne kadar bir para ödemek gerekiyor her 1000 lot için mesela

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by Tüccar Yazıyı Oku
    böyle bir durumda ne kadar bir para ödemek gerekiyor her 1000 lot için mesela
    olmayan bir durum icin konusmaya gerek yok ama

olursa ve %100 olursa ! 1000 lot icin 1000 TL [emoji4]

4. teşekkürler hayek bey

5.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    bizim menkul degerlerin satisi bitince bir bedelli sermaye artirimi gelebilirmi sn. cigerci ? mesela %100

fikriniz nedir ?

Sayın yatırımcı ortağım böyle bir şey tahmin etmiyorum ama burası borsa. DOCO ya mal verince zaten bilanço güzelleşiyor. Tahtayı yapacağı iddia edilen grubun zaten parası yok. Bedelli çıkıca ortada kalırlar. Çulsuzlarla bu iş yürümez. Halbuki güçlü olsalar malı sankonun aldığı 8.40 tan alırlardı. Bunlar 6 dan alıyorlar. Şirket güzel bekleyen ekmek yer. Benim düşüncem beni bağlar Şevçenko değil mi?

6. forumu baştan sona okudum ve
    bu forumda ciğerci bey ve hayek beyin samimi olduklarına ve en azından insanları aldatmak ve onlardan menfaat elde etmek gibi bir niyetleri olmadıklarına kanaat getirdim (tabii kazanmak ve karlı olmak istekleri en doğal haklarıdır)çünkü bu her forumda bulunmayan bir özelliktir. Bu bile benim için bu hisse senediyle ilgilenmem için bir sebeb teşkil etmekte

anlayacağınız üzere kendime ait şahsi düşüncelerimdir. kimseyi etkilemek ve yatırım tavsiyesi vermek için yazılmamıştır.

7. şirketin büyük ortaklarını veya sahiplerini tanıyormusunuz? yani hakikaten kayda değer bir bilginiz varmı? DÜRÜST ve SAMİMİLERMİ ?
    cevablarınıza şimdiden teşekkür ederim

yatırım tavsiyesi için yazılmamıştır.

8.  Alıntı Originally Posted by cigerci Yazıyı Oku
    Evet 2015 te aldım. Bizim şirketin %26 sına sahipti. Sonra bizim boydakların olduğu için TMSF ye geçti. 263.000 lot satıla satıla bu kadar kaldı. Aselsanlarımı satınca alıcam ve toplam 50.000 lot olacak. Şirket sahibinin eşi aynı zamanda şirket ortağı nezire erinç yurter Kütahya eski milletvekili soner Aksoy’un kızı. Şirket sahibi olan şahısta Ali babacanın kayınbiraderi. Şirket DOCO üzerinden THY ye mal satıyor. Anlayana. Şimdilik bu kadar yeterli. Siz bunları hayal olarak kabul edin 🤣😀😀. Uzun vadeli yatırımcıyım
    Forumu tam okumamışsın🤣🤣🤣🤣

Sayfa 35/158 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •