Sayfa 35/417 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon
Arama sonucu : 3335 madde; 273 - 280 arası.

Konu: POLTK - Politeknik Metal

1. günlük pastalar bu gibi sığ tahtalarda birşey ifade etmez.aylık-3 aylık bakmak lazım.son 3 ayda pirmaitten 68 bin azalmış.Piramitteki hisseler halka arz ile alınıp elde tutulan hisselerdi. Ben bu azalmayı olumlu buluyorum. Dolaşıma daha fazla hisse dönmüş oldu.
    Önümüzde bilanço var, ilk çeyreğe benzer bir karlılık gelirse f/k ciddi aşağılara gelecek. Tam netleşmese de nisanda teslim edilen tesisin ödemesi bu çeyrek gelirlerine yazılmışsa 1,1 milyon tutarında ciro direkt olarak oradan gelmiş olacak.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2. Bir hareket var

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Devre kesici geldi...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4. Dün kendi yazdığı malları 37,96 a kadar çizdi. Baktı tahtaya alıcı gelmiyor döndü bastı 34,x lere. Onu da o kadar aptalca yaptı ki sistem algoritmasına yakalanıp devre kesici yedi ;)
    Bilanço ve coventya nın bilançoya olan etkisine odaklandık bekliyoruz...

5.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Dün kendi yazdığı malları 37,96 a kadar çizdi. Baktı tahtaya alıcı gelmiyor döndü bastı 34,x lere. Onu da o kadar aptalca yaptı ki sistem algoritmasına yakalanıp devre kesici yedi ;)
    Bilanço ve coventya nın bilançoya olan etkisine odaklandık bekliyoruz...
    Sn. Pit bilançoyu bende çok merak ediyorum.. Takibe devam...

6.  Alıntı Originally Posted by Ephesus Yazıyı Oku
    Sn. Pit bilançoyu bende çok merak ediyorum.. Takibe devam...
    bilançoda belki çok bişye şimdilik görülmeyecek ama coventya ile işler nasıl değişmeye başlıyor ipucu arayacağız...

7. 6 aylık kar 4.680.769...... önceki 1.794.585

8. Beklentileri karşılayacak bir 2. çeyrek açıklamış görünüyor...
    Elinde olanlara hayırlı olsun.

http://imageshack.com/a/img924/4908/PvDYb0.png

Sayfa 35/417 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •