Sayfa 35/1002 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 273 - 280 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. 30 Temmuz yarım gündü.
    Yarım günde yapılan işlemlerde sorun yaşanıyor.
    Benim de 30 Temmuzda saat 10'da verdiğim fon alış talimatlarım katılım fonu olmamasına ve nemalandırılmasının gerekmesine rağmen 5 gün boyunca nemalandırılmadan blokede bekledi.
    Neyseki bugün alımı yapmış, ama 5 gün nemalandırmamak ne demek anlamadım, hem de nemalandır seçeneği işaretlenmesine rağmen.
    Yıllardır fon alırım ilk defa böyle tuhaf bir olayla karşılaştım.

2.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    04 ağustos.....6,9334
    29 temmuz.....6,9372
    28 temmuz.....6,8646
    27 temmuz.....6,8354
    24 temmuz.....6,8353

TC MERKEZ BANKASI saat 15:30 da açıkladığı dolar alış kurları...
    Teşekkür ederim üstad

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=8gNeJJwb00s

7 nci dk. sonrası sizin yazdıklarınızla tamamen zıt şeyler gibi üstadım. Konuyla ilgili görüşünüzü alabilir miyim ? Saygılar.
    Mrb.
    ilk önce belirteyim başkalarının fikirlerini kendi fikrim gibi copy paste yapıp hava atmam.
    Twitter copy pasteçileri herkesi kendi gibi sanıyor.
    Bu arkadaş bilmem ne 10 TL olacak, 15 TL olacak diyordu sanırım.
    Bu yüzden dinlemedim bile.
    Birisi bir şeyi ısrarla söyleyip o şey ısrarla olmuyorsa, üstüne silip duruyorsa o kişi sizi twitter, youtube gibi kanallarla yönlendiriyor demektir.
    Böyle çok gördüm.
    Bu yüzden dinlemeye bile gerek yok.
    Kendisi videoyu silmiş ama medya haber yapmış. Siz ölçüp tartın, benim görüşüm beni bağlar. Ben değer vermiyorum böyle saçmalıklara:

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/s...ak-227223h.htm

Bakın bu arkadaş da şöyle yazmış gece, tesadüf buna denir (Meğersem adam youtubedan para kazanıyormuş, hoş burada da izinden gidenler var):

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Akıllı olan her adam aynı sonuca varır zaten.

adam sizin sırtınızdan deli gibi YouTube parası kazanıyor, üstüne üstlük bir de sponsorlarının Bitcoin AltCoin firmasını size pazarlayıp oradan da komisyon alıyor.

Ben hayatta ZikCoin vs almam mesela. Bu konuda Erkan Öz gibi pazarlamacılarla işim olmaz. ALTIN GÜMÜŞ DOLAR dışında kral tanımam. ZikCoin benden uzak dursun.

Bir de Erkan Öz gibi lavukların yüzünden NASDAK taki manyak ralliyi kaçırdınız. Ben en azından oradan çok ciddi ekmek yedim son 5 sene boyunca!!! MSFT GOOGLE FB AMAZON bunları o zaman alıp geçen sene satsaydın şimdi aldığın Altın Gümüşün kaç katını alabiliyor olacaktın!

Jim Rickards, Mike Maloney, Peter Schiff gibi goldbug denilen adamların yazılarını araklayıp size pazarladı yıllarca.
    Son düzenleme : jmk99; 05-08-2020 saat: 06:03.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

4. Hedef'in NNF kodlu tefaşa açık bir hisse senedi fonu görünüyor serbest olmayan, ancak tefaşta bilgisi bulunmuyor nedense. Serbest hisse fonları muazzam başarılı hedefin . Neden çıkmıyor acaba sayfada bilgisi olan var mı ? 17 temmuzda onaylanmış, daha ihraç olmadı mı acaba ?

5. Eib -1.27 diyor ama yanlıştır sanırım.

6. EIC 'in +%0.11 getirdiği yerde EIB'in -%1.2 getirmesi çok çelişkili duruyor.Yanlis olma ihtimali yuksek.
    Saygilar.

7. Eib tefas düzeltme - %0,0089
    Saygilar.

8. IPV -%1.5 iyi düşmüş.

Sayfa 35/1002 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz