Turex gelirlerinin çoğu personel taşımacılığından..kiralama tarafı 113 milyon tl o taraf bile liderden fazla..turex de araç satışı yaptığında kar patlaması olacak..benim bu hissede 3 ana beklentim var..
1-Araç satışından elde elecek kar(rakipler bunu yaptığında hisse fiyatları uçtu)
2-Değerlemenin önümüzdeki 2 çeyrekte gerçekleşecek olması
3-Vagon taşımacılığı haberi bekliyorum..
Atatp da ben 30 larda yazdığım şeyleri yeni gibi sunuyorlar,ama fiyatlama oluştu farkında değiller..
acikcasi bende ordayim, ama bencede daha gider
piyasa degeri 30 milyona kadar gider diye bekliyorum, o zamanda 300 ler normal gibi
bide giden trenden inmeleyelimdursun simdilik
Turex bence guzel buldunuz , bende agirlik arttiracam , inceledikce , ucuz oldugu ortaya daha cok cikiyor
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
Kazanckapisi cok tesekkurler verdiginiz bilgiler icin. Cok iyi anladim. Bir hisseyi almadan once ogrenmeye calisirim genelde bilgim yettigince ama genel olarak bilgim yetmiyor) o nedenle bunlari ogretmeniz cok kiymetli
Ben de bu şekilde düşündüğüm için çıktım hem de senden daha erken ama bazen piyasada ilginç fiyatlamalar oluşabiliyor.
RTA'da 2 liralardayken eşime dostuma herkese aldırmaya çalışıyordum. 20 liralarda yazmayı azalttım. Riskli bulduğum ve kimseyi yanıltmamak adına. Sonrasında hisse 60'lara gitti.
Doğru bir zamanda Turex'e giriş yaptık diye düşünüyorum. Bakalım neler yaşayacağız...
"Boğa piyasaları kötümserlikle doğar, şüphecilikle büyür, iyimserlikle olgunlaşır, coşkuyla ölür”
Yer İmleri