Sayfa 35/616 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 273 - 280 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Günün pastası: https://twitter.com/BorsaFinans34/st...473891851?s=19

Yabancı yaklaşık 1 milyon lot daha satmış olmalı. İnşallah 10 milyon lot altına düşmüşlerdir böylece.

Yıl sonuna dek 2.50-3.30 bandında ölü taklidine devam... Biz de beklemeye devam tabiki. O 5.00 fiyat 2022 sonuna dek illa ki gelecek. Ne kadar sikarsalar siksinlar.

2.  Alıntı Originally Posted by Buke Yazıyı Oku
    Burda yabanci falan yok hiç bir zaman olmadı işlemleri yapan bizzat kendileri, yabancı kurumlarin istihbarat karı vardır sağlamdır araştırır patronu kim tahtacisi kim, bunların ne patronu ne tahtacisi yatirimci değil, trader ama öyle böyle trader değil..iki kademeye..o yüzden boşuna destek direnç yazmayın, şirket ayrı hisse ayrı birşey önce bunu bilin, şirketten gelen hiç bir habere tepki vermez ben polho magduruyum, destek direnç yazipta milletin vebalini almayın, yapacağınız en güzel şey bu şeref..lerin hangi karaktere sahip olduğunu insanlara anlatmaktır ve ne kadar insanı bunlardan uzak tutarsanız o kadar sevap alırsınız bende çok az bir lot var trade yaparak eski zararlarını kapatmaya çalışıyorum ama bunu bildikleri için kaldirmiyorlar bahsettiğim sadece ben değilim çoğu eski yatırımcılar dan bahsediyorum,
    Gördün bugunu anlatmaya gerek yok bende analiz yapan birinden aldim dedigi oluyo çikan hisse çıkar bu sayede lot sayımiz yükseldi kimse analizden etkilenmez burda bu fiyata

3. Palu

Alıntı Originally Posted by hepsonradan Yazıyı Oku
    Günün pastası: https://twitter.com/BorsaFinans34/st...473891851?s=19

Yabancı yaklaşık 1 milyon lot daha satmış olmalı. İnşallah 10 milyon lot altına düşmüşlerdir böylece.

Yıl sonuna dek 2.50-3.30 bandında ölü taklidine devam... Biz de beklemeye devam tabiki. O 5.00 fiyat 2022 sonuna dek illa ki gelecek. Ne kadar sikarsalar siksinlar.
    Halen yabancı çıktı diyor kard sim yabancı burdan nezaman çıktı biliyormusun? Bu arazi satışı olayı vedi ya hani 8 milyona sattıkları ha işte o gün gerçek yabancı şirketin şeffaf ve dürüst olmadığını anlayınca bir hafta içinde çıktı, zaten az lotu vardı yabancı bu şirkete gelmez niye gelsin? Bu adamlara güvenip parasını yatırımı? Ondan sonraki sözde yabancı kurumdan alımlar tahtacı ve patron, ama şöyle bir durum var bir kısmını zarara sattılar, bir hisse için en kötü şey budur zararına satan adam her şeyi göze almıştır ve yarı fiyatına alttan alma niyetindedir yani olan oldu sana bana giren girdi artık en azından başka mağdurlar olmasın, yanlış yazıyorsunuz tekrar ediyorum yabancı falan yok

4.  Alıntı Originally Posted by Buke Yazıyı Oku
    Halen yabancı çıktı diyor kard sim yabancı burdan nezaman çıktı biliyormusun? Bu arazi satışı olayı vedi ya hani 8 milyona sattıkları ha işte o gün gerçek yabancı şirketin şeffaf ve dürüst olmadığını anlayınca bir hafta içinde çıktı, zaten az lotu vardı yabancı bu şirkete gelmez niye gelsin? Bu adamlara güvenip parasını yatırımı? Ondan sonraki sözde yabancı kurumdan alımlar tahtacı ve patron, ama şöyle bir durum var bir kısmını zarara sattılar, bir hisse için en kötü şey budur zararına satan adam her şeyi göze almıştır ve yarı fiyatına alttan alma niyetindedir yani olan oldu sana bana giren girdi artık en azından başka mağdurlar olmasın, yanlış yazıyorsunuz tekrar ediyorum yabancı falan yok
    Satan adam göze almistir zarara diyosun yani burda sonrada yari fiyatina alir diyosun yari fiyati bu hissenin kaç acaba nerden alacak??

5. tamam yabancı yalan anladık emeklilik fonu ve yatırım fonunda 3 milyon lot var maliyetleride 4 e yakın bunlar hangi akla hizmet ve amaçla aldılar ve alınmasına sebep olan fon yöneticileri hala görevdemi çok merak ediyorum

6.  Alıntı Originally Posted by Buke Yazıyı Oku
    hayırdır hocam citi ve deu'daki hesapları bizzat siz mi açtınız da bu kadar eminsiniz yabancı olmadığına. yabancı yoksa şu aşağıda linkini verdiğim listedekiler kim (10-28 sıra arası)? sokaktan geçerken öylesine mi katılmışlar genel kurula?

https://polisanholding.com/pdf/Hazir...01.04.2021.pdf

polisan; istikrarlı büyüyen, karlı, potansiyelli bir şirket. bist-100'de. yabancı sadece bist 30 hisselerini mi alıyor? yabancı, tahtacıyı falan ne bilir, tahtacı bugün var yarın yok, yabancı alıyorsa 10 yıllığına alıyor belki de. aklınızı bi tarafa bırakıp sadece duygularınızla yorum yapmayın lütfen. tamam herkes zararda ve kızgın ancak "vebal almayın" diyorsunuz da asıl siz böyle yazarak vebal alıyor olabilirsiniz.

düşünüyorum da son 1,5 yılda ky borsada ilk kez kolay para kazanınca önceki yıllar unutuldu gitti. yahu ben 30 yıldır borsadayım ilk 25 yılım ancak mevduat karı kadar kazanabilmişimdir. ne hisseler, ne patronlar, ne tahtacılar gördük; polho onların yanında melek kalır inanın. günü gelince bu da gidecek. SABIR , SABIR, SABIR... ha sabrın yoksa da satar gidersin 400 tane hisse var. ben 1 milyon TL para bağladım, yıl sonuna dek 2.50-3.30 bandında gezecek diyorum. bunu göze almışım. deli miyim ben? her ay 10bin TL mevduat kazancı elde edebilirdim oysa ki. ama biliyorum ki borsa böyle bir yer: 3 yıl zararına beklersin, 3 ayda ihya olursun. işte ben o 3 ayı bek-le-ye-ce-ğim.

7. Palu

Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Gördün bugunu anlatmaya gerek yok bende analiz yapan birinden aldim dedigi oluyo çikan hisse çıkar bu sayede lot sayımiz yükseldi kimse analizden etkilenmez burda bu fiyata
    Kardeşim girdugum kadarıyla çok fazla yatırımcı var sadece bu hissede değil hepsinde, bu tahtacilar ve patronlar için bulunmaz bir fırsat, yukarı kaldirsalar yatırımcı bir daha gelmeyecek şekilde terk edecek bisti eminim, bunu bildikleri için kontrollü bir şekilde herkese zarar ettirecekler, ama inşallah uzun vade onlarda zarar edecek çünkü eminim bilinçli bir yatırımcı destek diren grafik temel bilen hiç kimse bu hisseye artık yatırım yapmayacak

8. Takip etmeyin ...
    Her türlü psikolojinize ayar cekerler...
    üç aydir acip bakmiyorum portfoye..
    zarar gorup moralimi bozmayayim diye
    Son bahara kadar bir hareket beklemiyorum...

Sayfa 35/616 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •