Sayfa 35/177 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon
Arama sonucu : 1412 madde; 273 - 280 arası.

Konu: ARCLK - Arçelik A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    Şirketin piyasa değeri 2.4 milyar dolara düşmüş. Bedavanın da altında, Yani marka değerinin bile çok altında.
    Yabancı, ülkenin ana varlıkları olan tüm ciddi şirketlerde bunu yapıyor.
    Sahipsiz köyde değneksiz geziyor. beleşe dolduruyor heybesine,
    5 milyon kripto para oyuncusu olmuş. Kısa yoldan çerden çöpten para kazanma yarışı var.
    Gerçekler ortaya çıkana kadar Birinin buna dur demesi lazım.
    Şirket topladığı kağıtları blok halde de satabilir fiyatlar yükseldiğinde millet alacak kağıt bulamadığında piyasaya da verebilir.
    Cok huyu degil yillar sonra ben de ara ara eklemeler yapiyorum haklisiniz.

Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.
    "Memleketim varsa ben de varım."

2. Daha önce bir yerde yazmıştım, ARÇLK ve kchol 'deki geri alım haberi, tüpraş ve tofaş taki çıkışı perdelemek için olabilir. Nitekim de öyle oldu ve öyle olmaya da devam ediyorlar. Arçelik ve koç holding stabil dururken, tüpraş ve tofaş topuklamış durumda.

3. 30.09.2021 tarihinde 32,42 TL - 32,66 TL fiyat aralığından (ortalama 32,5653 TL) 915.538 adet pay geri alınmış ve Şirketimizin sahip olduğu ARCLK payları 27.506.194 adete ulaşmıştır. (Şirket sermayesine oranı %4,0706)

4. Toaso-tüpraş-kchol alıp başını giderken malesef arçelik 9 ay önceki fiyatında ve yabancı satışı hız kesmeden devam ediyor. Geri alım örtbasıyla hala arçelik yatırımcısı oyalanıyor. Sabır da bir yere kadar.

Bir yanlışlık var ama hangisinde?
    Borsada alıcılar da kazanır satıcılar da, açgözlüler kaybeder.

Böyle olmuyor ama artık 35 liyelim

6. Yatırım finansmanın şirket raporu

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu hisse geri alımları-para girişleri insanı buraya çekiyor

Bu hafta en çok para giren ikinci hisse.

Temmuzdan beri geri alınan hisse sayısı 27 milyon. Ortalama fiyat 32TL.

Bu hisse neden hiç tepki vermiyor

En son Toaso' yu böyle "hadi al artık" şeklinde takip ediyordum ama çip krizi derinleşince takibi bıraktım. Hisse uçtu.

Arçelik' te de "hadi al artık" modundayım ama hayırlısı bakalım.

8. 04.10.2021 tarihinde 32,64 TL - 32,80 TL fiyat aralığından (ortalama 32,7438 TL) 217.000 adet pay geri alınmış ve Şirketimizin sahip olduğu ARCLK payları 27.723.194 adete ulaşmıştır. (Şirket sermayesine oranı %4,1027)

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 35/177 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •