Sayfa 35/121 İlkİlk ... 2533343536374585 ... SonSon
Arama sonucu : 964 madde; 273 - 280 arası.

Konu: ADEL - Adel Kalemcilik Ticaret Ve Sanayi A.Ş.

1. Istifa etmekde bir erdemdir . Utanc duyulacak birsey degildir yoruldum der cekilirsin . 10 sene iyi zaman ama ortada hicbirsey yok . Borc artirmaktan baska . Dolar artti hammadde girdisi artti gibi zaafa dusuyorsan . 2013 2014 2015 de gidip yurt disina yatirim yapacaktn . Ihracatla doviz girdisi saglayacktn bunu sen goreceksn .

Sen geldiginde 130 milyon cironun 20 milyonu ihracatti yani yaklasik cironun %15 i . Yaklasik 15 milyon dolar .

Sene 2022 oldu sen tvde ihracat yapmaya calisiyoruz ciromuzun %10 u ihracat diyorsun .

Yazik ya valla biz kendimizi paraladk yillardr tuncay baba nasil.sabretti ufak sirket oldugu icin ilgilenmedimi ne oldu anlamadk

2. Eyyyyyy Evrim

Bu şirketi batırdın ,
    Ya istifa et ya da patronuna söyle şirketine sahip çıksın

Ama istifa etmen veya ettirilmen daha doğru olacak artık !!!!!

3. Evrim Hizaler istifa istifa istifa

4.  Alıntı Originally Posted by Plan Yazıyı Oku
    Evrim Hizaler istifa istifa istifa
    Merhaba,
    Bende katılıyorum bir firma ancak bu kadar kötü yönetilir.
    Evrim Hizaler istifa.

5. Evrim hizaler

Sesimiz gürdür. Bu işler mutlaka patrona gidecektir

Yeter Evrim Hizaler yeterrrr

6.  Alıntı Originally Posted by Plan Yazıyı Oku
    Evrim hizaler

Sesimiz gürdür. Bu işler mutlaka patrona gidecektir

Yeter Evrim Hizaler yeterrrr
    Arkadaşlar destek verelim.İnanıyorum birilerinin dikkatini çeker.

7. Okkalı 3 yatirimci gidecek genel.kurula . Ben siradan biriyim yazdgm rakamlar ne yaptigi ortada . Basarisiz degl cok basarisiz . Firsatlar sektorunde .

8. 2020 pandemi cikti satis yapamadk diyor 2 sene . Mesela ekibini topla kirtasiyeye yaptgn yillik 2 milyon dolar yatirimi 2 sene elektronige yapsaydn . Tutanmi oldu . Al sana yenilik .

Yapsaydn konsol oyunu trt cocukdn aldgn lisansli cizgi filmlern konsol oyununu yapsaydn . Neler oluyordu gorseydn .

En basitinden yahu biri demiyormu ya biz oyuncak kirtasiye ofis malzemesi satiyoruz . Sosyal medyayada takipcimiz yok reklamimiz yok hakkarideki van daki bayburt daki bizi nerden bulsun .

Sattgn malzemelern yas grubu 3 ile 25 arasi . Bu kisiler gunde 10 saat sosyal medyada takiliyor . Ama senn sosyal medyan yok begenilerin 5 10 oda hisim akraban .

Boyle amatorluk olmaz . Yillarca yazdk da yazdk sonuc . Cik tv ye dalga gec .

Hersey ortada ben hisse derdnde deglm gercekten yenilikci vizyoner biri olsa su sektorde ne sicak para biter nede yenilik . Surekli birseyler.uretebilirsn

Sayfa 35/121 İlkİlk ... 2533343536374585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •