Sayfa 35/149 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon
Arama sonucu : 1190 madde; 273 - 280 arası.

Konu: ALBRK - Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Uğurlu 71 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar burada bir yanlışlık yokmu %85 bedelli 100 lota 85 lot rüçhan vermesi gerekmiyormu

yanlışlık yok 100 lota 100 lot ruçhan verir % 85 ödeyerek bedelliye katılırsın paran yoksa ruçhanı satarsın

2.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    albaraka nın 4 tane güzel hıkayesi vardı en önemlisi Cengiz di
    Rica etsek daha az önemlı olan 3 hbaer hakkındada bılgı verırımısınız, tahtanın yenı ılgılılerındenımde bılgım yok

3.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    sabah böyle bir yazı yaz sonra bana laf sok , olmadı hocam olmadı
    Yok üstadım. Derdim laf sokma değil.
    Balıkçıda balık yemek.
    Rüçanların 40 milyonu anatahtada geri alındı
    Saatlerdir takasları incelerim.
    Çok şey değil ama az şeyde bilmem.
    Adamlar hergün şakır şakır para kazanıyorlar. Paranın Değer kaybına aklım ermez. Bu kadar mal buradan da çıkılamaz, sattım dese de dedesi, nenesi alır ad değişir gene kalır.
    Klgyo aynı film oynadılar. Film biraz uzunmetrajlı olacak. Olsun....
    Para kaybetmek çokta tın...
    Dost kaybetmeyelim , istemedende incitmişsek Affola.
    Bu balığı yiyecem başka yolu yok.

4. Sayın zdx muhtemelen lafiniz bana şöyle acikliyayim kısa;

1) Ben yönetimi sabahtan akşama kadar eleştiren biriyim burada daha siz yazmadan hatta hiç bir platformda dile getirilmeden önce bedellinin tarihinin seçilebilecek en kotu tarih olduğunu ben yazdım. Hatta yazdım ki bayram tatili de giriyor satmak isteyenlerin malını az bir tarihe daralttilar. Daralttilar yazdım diğer kelimeyi muhtemelen biplerlerdi yanlış anlaşılıyor diye

2) siz madem volotiliteli hareketler var geri alım yapın dediğinizde ilk ve tek desteği " size helal olsun tebrik ediyorum" diye yazan kişi bendim.

3) Elimde olmamasina rağmen o toplantıya gidip meliksaha sen geri alım için böyle böyle demiştin niye yapmadın demek isteyen biri olduğumu yazdım.

4) ama işte amasi var yanlış bir bilgim varmış. Geri alınan paylar tebliğini okuyunca eleştirimin yanlış olduğunu gördüm ve özür dileyerek sizleri burada yaniltabilecek bir bilgi paylaşmış olmayayım diye düzelttim. Çünkü belki bir kişi bile olsa yazımı okuyup ya bedelli sırasında geri alım yapabilirler diye hisse alan olmasın diye düzeltme attım. Bu konu hakkında biraz sonra Bir ek paylasagim al paylaşımda

5) Elinizde olmadığı için elestirmiyorsunuz yazınız içinde beni burada yıllardır tanıyanlar bilir ki ben asla küfür hakaret etmem polho da benim içimden geçtiklerinde TL bazında %30 zarar ettiğimde butuuuuun hisseler uçarken ben orada zarar ederken bile bırak dışından aklımdan bile küfür geçirmedim. Neden biliyor musun akrebe niye soktun denmez o onun yapısı polhonun patronuna da niye böyle yapti bu .... Demedim.

6) Bu demek değil ki burada yapılanlara kizmiyorum zaten 3-4 paylaşım öncesinde kızgınlığını ifade ettim. İki tarafın yüzünden olanlar ky yi yıpratildi.

7) sayın zdx benim hakkımda bu yazdigin düşüncen açıkçası beni kırdı 3 kere okudum "acaba bana mı diyor?" diye hatta çıktım kendi yazıma baktım ben ne yazdım ki diye

8) altın yere düştü diye değer kaybetmez şu an en düşük PD sahip banka bakım yazıyorum bu hisseye sonuna kadar da güveniyorum. 3-5 paylaşım öncesinde de yazdım kısa süreli olumsuzluklar olabilir ama ileriye dönük çok güzel olacak diye yazdım. Cengizli yada cengizsiz artık fazla ucuz. Ama sabretmek lazım malesef 1 aylık bir kısıtlama

9) Herşey olur hisseler düşer kalkar evet sizleride anlıyorum moraliniz bozulmuştur ama sohbet dostluk başka bir şey. Benim bile vallahi bu düşüşlerden moralim bozuldu belki aşağıdan alma fırsatım var ama aklımdan geçen hayalleri sarstı keşke 3-5 kademe yukardan alsaydım ama aklımızdan geçenler olsaydı iyice zaman kaybı oldu. Bakın yukselmiyecek demiyorum ben zaman kaybı olacak biraz bana göre hele hele şu kısıtlama olmasaydı daha güzel olurdu.

10) ben bu hisseye böyle olumsuz bir durumda dahi güveniyorum bu hisseyi bırakmadım enseyi karartmayin hisse başını bir b.k tan çıkarsa zincirleri kiracakta. Bakın 2.7 lerden ilk ceza 6 ay sonra bedelli muhabbeti yaklaşık 6 ay şimdi 1 ay daha ya hisseye fırsat mi veriyorlar yükselsin.

Elimde hisse olmadığı halde yaziyirum

İSTER CENGİZ İLE İSTER CENGİZSİZ BEN KUR KORUMALİ MEVDUATİN BU HİSSE İCİN MUHTESEM BİR FİRSAT OLDUGUNU DUSUNUYORUM. ZATEN BANKALAR İCİNDE EN DUSUK PD YE SAHİP BU HİSSE ELBETTE GUZEL YERLERE GELECEK.
    Son düzenleme : temel analizci; 30-04-2022 saat: 08:26.

5. Aşağıda atacagim yazıyı muhakkak siz kendinizde tedkik edin, belki bundan sonra bazı değişiklikler olmuştur bu attığım paylaşıma göre doğrudan yatırım yapmayın yanlış yönlendirmek istemem acikcasi

Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü
    Sermaye Piyasası Kurulundan:

GERİ ALINAN PAYLAR TEBLİĞİ

(II-22.1)
    Geri alım ve satım işlemlerinin yapılamayacağı haller

MADDE 10 – (1) Ortaklıkça açıklanması ertelenmiş içsel bilgiler olması durumunda, bu Tebliğ kapsamında herhangi bir geri alım veya satım işlemi yapılamaz.

(2) Esas sermaye sisteminde olan ortaklıklar tarafından sermaye artırımına ilişkin genel kurul kararı alındığı tarihten, kayıtlı sermaye sisteminde olan ortaklıklar tarafından ise sermaye artırımına ilişkin yönetim kurulu kararı alındığı tarihten sermaye artırım işlemlerinin tamamlandığı tarihe kadar, ortaklıklar ve/veya bağlı ortaklıkları tarafından bu Tebliğ kapsamında bir geri alım veya satım işlemi yapılamaz.

Alıntı Originally Posted by HAYMATLAS Yazıyı Oku
    Yok üstadım. Derdim laf sokma değil.
    Balıkçıda balık yemek.
    Rüçanların 40 milyonu anatahtada geri alındı
    Saatlerdir takasları incelerim.
    Çok şey değil ama az şeyde bilmem.
    Adamlar hergün şakır şakır para kazanıyorlar. Paranın Değer kaybına aklım ermez. Bu kadar mal buradan da çıkılamaz, sattım dese de dedesi, nenesi alır ad değişir gene kalır.
    Klgyo aynı film oynadılar. Film biraz uzunmetrajlı olacak. Olsun....
    Para kaybetmek çokta tın...
    Dost kaybetmeyelim , istemedende incitmişsek Affola.
    Bu balığı yiyecem başka yolu yok.

eyvallah hocam

hısse düşer çıkar , saygı çerçevesınde fikir ve düşüncelerimizi yazıp çizersek

bilmeyenlerde bundan faydalanmış olur , özelden de yazışıp görüşmüştük

Cengiz destanlar yazabilirdi , bilanço , natural gıda hılton oteli

en önemlisi fiili dolaşımın yarısına yakınının Cengiz tarafında toplanması

gibi şeyler hısse ye ivme kazandıracak değerli bilgilerdi

yukarıda yazdığım değerlerin bir tanesinin satış haberi hisseyi

nerelere götürürdü , tahmin edemiyeceğimiz yerlere

Cengiz bunları mutlaka biliyordur ,ama neden böyle yaptı anlamıyorum

anlamakta mümkün değil , düşünüyorum düşünüyorum ,cevap bulamıyorum

gerçekten inanılır gibi değil 3 lıranın üzerinde maliyeti olan adam 1.50 nin altından mal verdi, bayramı mıllete zehir etti

arkadaşlar bedelli öncesi 2 lıranın üzerinde verdiğimi buraya yazmıştım

normalde sevinmem lazım ,

yeminle söylüyorum sizler kadar üzgünüm , Allah şahidimdir , bunu bilesiniz

çok emek verdim zaman harcadım , böyle olmamalıydı

Sayfa 35/149 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz