Sayfa 35/181 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon
Arama sonucu : 1441 madde; 273 - 280 arası.

Konu: EUPWR - Europower Enerji ve Otomasyon Teknolojileri San. Tic. A.Ş.

1. Bu şirketlere hıcbırşey olmaz ,hepımızin dönüp dolaşıp alacağı şirketlerdir bunlar!!!smrtg bugün 50 milyon usd değerinde kap atmış , pıyasa bıraz düzelsin en önde koşacak olanlardır !! Elınde nakıt olanlar için toplama dönemi !!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Bu şirketlere hıcbırşey olmaz ,hepımızin dönüp dolaşıp alacağı şirketlerdir bunlar!!!smrtg bugün 50 milyon usd değerinde kap atmış , pıyasa bıraz düzelsin en önde koşacak olanlardır !! Elınde nakıt olanlar için toplama dönemi !!!
    Nakdi olan için güzel fıyatlar bu sektör 5 6 yıl ölmez önu açık..
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3. Keko nerelerde sesi çıkmıyor hiç...
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!

4.  Alıntı Originally Posted by ank11 Yazıyı Oku
    Keko nerelerde sesi çıkmıyor hiç...
    Keko da battı sanırım , gesandan çıktıktan sonra oda belini doğrultamadı, bu pıyasada nasıl doğrultacaksınki !!!Ne alsan elınde kalır !!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

5.  Alıntı Originally Posted by Salih VURAL Yazıyı Oku
    Astor un hareketlerinin tıpatıp aynısını yapıyor .Tek farkla astor 9 tavan yapıp 10.gün eksi kapatmıştı.Euopwer ise 6 tavan yapıp 7. gün eksi yaptı.Astor 15 gün %10-15 düşüp 24-30 aralığında halka arzlarda mal alanların lotlarını topladı.Daha sonra da tahtacı astor u 70 e dayamıştı.Europower ise 70 e kadar düşebilir ve seçime kadar baskılayıp halka arzlardan alanların lotlarını iyice toplayabilirler.Sonra da seçim sonrası endeksin iyi bir ortamında yukarıya 150 tllere ralli olabilir.
    astorla kıyaslamak pek mantıklı değil. Astorda oransal dağılımla büyük lot alanlar ve belli bir miktar ( yüzdeden ziyade miktar) olarakkazanma hedefiyle tutanlar vardı. Şu an ben artık eşit dağılımlarda uzun tavan serileri beklemiyorum. Astor, akfye, söke vb yüksek mebla koyanlar yüzdeden, ziyade miktar olarak kafasında bir fiyat belirliyordu. Eşit dağılımlılarda herkes aynı miktar kazanabildiği için çözülmeler artık bir anda ve patır kütür oluyor ve olacak

6. Grainturkte de tavanda bekleyen devasa alım varken sattım, ertesi gün o kadar alıcı görünmesine rağmen 1 tavan daha yapıp tabana başladı.

7. Keza alfas, ahlatçı doğalgaz, teradaki serilerde de görüldüğü gibi

8.  Alıntı Originally Posted by ank11 Yazıyı Oku
    Keko nerelerde sesi çıkmıyor hiç...
    arkadaşlar son bir haftadır hastayım...baş ağrısı,kuru şiddetli öksürük ve boğaz ağrısı şikayetlerim var...bazen akşam o kadar öksürüyorum ki göğüs kafeslerim ağrıyor...son bir kaç gündür sadece izliyorum...yenilenebilir enerji sektörü neredeyse çöktü...bu seçim belirsizliği çok etkili olmaya başladı..aslında seçimler bir demokrasi festivali olması gerekirken ve borsanın da bunun için ralli yapması gerekirken , seçimler bu hükümetçe kaosun nedeni sayılmaya başlandı...güya kazansalar da muhalefete iktidar teslim edilmeyecekmiş...bu lafı tayipten tut tüm hükümet yetkilileri söylüyor...böyle olunca da borsa haliyle çöküyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 35/181 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •