Sayfa 35/345 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon
Arama sonucu : 2753 madde; 273 - 280 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1. Bu arada 2.381.793$ tutarında iş almışız hayırlı olsun.

Alıntı Originally Posted by alamut1 Yazıyı Oku
    https://twitter.com/MatriksB/status/1659248806951567361 15,80 hocam yıllık kar a göre.. 1 çeyreği alırsan 158 o da saçmalık olur. Son 4 çeyrek karına göre FK MIZ 15.80
    a1 beni rezil etti
    Yazdıklarımı yatırım tavsiyesi olarak kullananlar salak, zarar edenler maldır..

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Hatırladığım kadarıyla panel üreticilerinin normalde de net kar marjı düşüktü..ben bire bir diğer şirketleri incelememiştim ama gesan forumda yazarken arada söyleyenler oluyordu...smrtg Alfas gibi panel üreten şirketler ile karşılaştırmak gerekiyor..
    Marjlar ortalama %15 civarında bizde muhtemelen %15 le kapatırız seneyi. %6 olmaz

4.  Alıntı Originally Posted by alamut1 Yazıyı Oku
    Sn Keko marjın düşük çıkma sebebi mevsimsellik etkisi, faaliyet raporunda belirtmişler zaten. Bir sonraki bilançolarda %marj artarak devam edecktir.
    Güzel tespit dostum...işte okuyan ile okumayan arasındaki fark... daha önce de söylemiştim hiç incelemedim diye...sonraki ceyreklerde marj artacaksa ,arz gelirlerin de marjin artmasında ciddi bir etkisi olacaktır..yani daha güzel bilançolar bizi bekliyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Güzel tespit dostum...işte okuyan ile okumayan arasındaki fark... daha önce de söylemiştim hiç incelemedim diye...sonraki ceyreklerde marj artacaksa ,arz gelirlerin de marjin artmasında ciddi bir etkisi olacaktır..yani daha güzel bilançolar bizi bekliyor...
    KAYNAK : https://www.hizliresim.com/jtlnslk

6. Bu halka arz verileri hariç bilanço.5 mayıs da yapılan arz gelirleri dahil değil.kaynak girişi ile şirketin eli rahatlamış oluyor.
    Ben bu dün ve bugün yatırım fonu alışı olduğunu düşünüyorum.muhtemelen baskı altındaki banka senetlerini satıp bu tarz hisselerden alıp alfa yaratma peşindeler.takipte olduğum hisse tanımaya çalışıyorum

Yapılacak ilk genel kurul toplantısında temettü belli olacak. Seneye, izahnameye göre ya nakit temettü veya bedelsiz verecekler. İlk yıl nakit kesin..

8.  Alıntı Originally Posted by yanak Yazıyı Oku
    Yapılacak ilk genel kurul toplantısında temettü belli olacak. Seneye, izahnameye göre ya nakit temettü veya bedelsiz verecekler. İlk yıl nakit kesin..
    Şirketin borçları cıddı manada artmış gözüküyor,bence nakit falan vermesin vereceğe kuruşları şirkette tutup nakıt akışını kontrol etsin !! Borçların stoklardan kaynaklandığı söyleniyor!! Bilanço incelmesı güçlü olan bır arkadaşımız inceyip bılgı verıse faydalı olur ,stoklarla ılgılı avans ödemeleri de olmuş sanırım , nede olsa konkordato geçmişi var şirketin ,, ayrıca basıt bır depolama alanı için 1.400 bın artı KDV artı enflasyon farkı vs diyerek ödeme yapılması hoş değil , yıllıkta devasa para yapar bu , bu parayıda yan şirkete aktaracak muhtemelen !! Keko incelemeni tavsiye ederim her nekadar prımsız olsada dıkkat etmek te fayda var !!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Sayfa 35/345 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •