Sayfa 35/440 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon
Arama sonucu : 3515 madde; 273 - 280 arası.

Konu: Gold Rush

Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Onların kültürleri bizimkinden çok çok çok çok çok çok çok farklı. Ben her şeyi son samuray filminde gibi zannediyordum.

YouTube'da Japonya hakkında bazı videolar izledim ve hiçbiri güzel değildi. Yani izlediğim videolar sosyal yapı hakkındaydı. Duasına bir diyeceğim yok ve insanların çalışkanlığına da.

Orada yaşayan Türklerin vlogları var YouTube'da. Onlar da öyle Aman aman şeyler söylemiyorlar.

Bizim jenerasyona Barış Manço sevdirdi japonya'yı. Biz hep Barış Manço'nun anlattığı gibi zannediyoruz orayı.

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Her ülkenin artısi eksisi vardir.. Kabul etmek gerekir ki farkli bir ülke.. Farklı bir Kültür.. Bizzat deneyimlemeyi çok isterim..

Şimdi ben de bir video izledim bir youtuberdan.. Diyorlar ki Turkler her gittiği ülke de Türk gibi yaşamak istedikleri için uyum saglayamiyorlar bu kültüre

Gezme görme bilme amaçlı benimki.. Yaşamak istediğim yer burası.. Kendi ülkem.. Kendi insanlarim elbette..

Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Vallahi çok güzel oldu. Ben "Selim Bayıldı" diye düşünüyordum ismini. Ama yerim seni de olabilir aslında.

bu akşam nefis yemek tarifleri sitesine koyarım bu tarifi [emoji14]

Bugünlerde soğana acayip dadandım. Olabilecek her şekilde pişirmeyi denemek istiyorum. Patlıcana zaten özel ilgim var bildim bileli.

Keşke bir lokanta gibi bir yerim olsa, sadece sebze yemekleri yapsam orada ya da yaptırsam. Sebzelerle ne kadar güzel şeyler pişirebileceğini göstersem insanlara.

Ellerinize saglik

Güzel yemek yapabiliyorsaniz lokanta açabilirsiniz.. Ev yemekleri tutar.. İhtiyaç var

Ben mesela dışarıda yemek yiyeceğim zaman genelde ev yemekleri yapan yerleri tercih ederim.

Şunu denediniz mi hiç Selim bey.. Ben yapmayı düşünüyorum..

https://www.google.com/amp/s/www.nef...80146/nyt-amp/

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Şunu denediniz mi hiç Selim bey.. Ben yapmayı düşünüyorum..

https://www.google.com/amp/s/www.nef...80146/nyt-amp/
    Resme bakinca makarna sandım, meğer kabakmis onlar.

Hic yapmadim, yemedim, yapan biryer de görmedim.

Zaten ömrümün ilk 18 yili hamsi ve türevlerini yemekle gecti. Öğrenciyken de fasfakirdim, ekmek bulursam şükrediyordum. E okul da uzadi. Dolayısıyla diyebilirim ki yemek geçmişim 10 yıl falan...

Ölene kadar deneyebildiğim kadar farklı çeşit denemek istiyorum... Kalori sorunum da yok nasılsa. Yemek yemek çok güzel bir şey, yemek yediğinde mutlu olmayan insan var mıdır bilmiyorum...

DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Evet makarna gibi.. Denicem buraya da yazarim nasil birsey oldugunu..

Benim annem çok güzel yemek yapar.. Her şeyi çok güzeldir.. Ama bizi genelde sebze yemekleri ile besledi.. O yüzden ben sebze yemeklerini cok seviyorum..

Evet yemek yemek harika.. Karnım acıktı.. Ben gidiyorum

Elimizden geleni yaptık..

Halk bunu istedi.. Her toplum seciminin sonucunu yaşar..

Vicdanen rahatim Allaha çok şükür..

Hayırlısı olsun.. Ama yarından itibaren karin tokluğuna yaşayacağız gibi geliyor bana.. Ülkece..

Sevgiler..

Konumuza dönelim..

Dow da short açtım.. Veriler harika.. Ama enflasyon için iyi degil. Yani faiz artırımı olabilir.. Bu yuzden teknikte temel de dusus diyor.. Ama Tuğbacım Cuma günü söyle birsey dedi..

Fed bilanço kuculterek aslında bir nevi enflasyonu frenliyor ve faiz artırımına gerek kalmadan ortamı dizginliyor.. Çaktırmadan..

Yani bu makul geldi.. Pozisyon artırmadan beklicem.. Ama stopta yapmicam.. Çünkü 32250 görülmesi gereken bir hedef.. Belki başka bir haber ile ani düşüş olabilir..

Cuma para ilavesi yaptım hesabıma..

Yarın artık işyerinden pc den kulaklıkla dinlerim Tuğbacımı..

Çok faydalı bilgiler veriyor..

Sayfa 35/440 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •