Ekram İmamoğlu'na kreş açmaktan Kent lokantası açmaktan da soruşturma açılmış...
Eyvah..!
Verin Gelsin salın, tabana,![]()
Ekram İmamoğlu'na kreş açmaktan Kent lokantası açmaktan da soruşturma açılmış...
Eyvah..!
Verin Gelsin salın, tabana,![]()
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Caylak cahile bir ornek daha mesele cironun nasil.uretimden geldigidir . Marketi anladiysan çakal bunuda oku
Indes 66 milyar cirosu var . 5 milyar pd si var niye birsey uretmiyor uretenlerden alip satiyor . Okeymi beyinsiz .
Bir daha haddin olmayan islere bulasma . Burada ben dahil yazan kisiler en azı 20 senedir borsaci. Git caylakligini baska yerde yap agir gelir ezilirsin .
Bunlara birsey yazmaya gerek yok. 70 yillik sirket 3 fabrikasi var bunlarin disinda kira getirisi yerleri var . Imara girecek arsasi var . Eczabasinin arsasnn yaninda istanbulda . Izmirde bilmem neyi var .
Iyi kotu ihracti pazari var . Araplar cok memnun urunlerden. Belki satinda alir ortakda olur ilerde bellimi olur.
Yaptigi is itibariyle sut et krizi olacak gibi .
Tum bunlar varken 1 2 villa parasina veriyorsa yapacak birsey yok . Bu pahalilikda bu gida enflasyonunda villa parasina sirketi dagitiyorsa banane .
Verenin malı alınır. Sıkıntı yok.
Burdan giderse zaten uzulurum . Fazla alamadigimdan. Her 10 kademede aliyorum . Dun 6 hane lotu tek.kademeye yazdm verdi. Bugun verdi . Yarinda versin. 7 de versin 6 yada versin 4 e de versin .
Alacagimin 10 kati 20 katini alirim hepsi bu dert benim degil .
Bir fabrikasi olan adel %50 dusmesine ragmen 8 milyar piyasa degeri var .
Bunun 2.5 milyar olmasini benmi dusunecem . 4 liraya gelse 1.2 milyar eder . 🤣🤣🤣
Istedigini yapabilir . Biz sirkete yatirimina akli basinda olmasina guveniyoruz .
Ucuzluguna degil.
Yer İmleri