Sayfa 35/1001 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 273 - 280 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Ülke Allahlık başka ülkede olsa yer yerinden oynar. Millet dişinden tırnağından, yemesinden içmesinden ayırıyor dershaneye gönderiyor bunlar yandaşlara, tarikat ve cemaatlere soru ve cevapları veriyor. Bu nasıl iş nerde kaldı din iman kul hakkı....
    Kızım 8.sınıfa başlayacak. Devlet okulunda okuyor.
    7. Sınıftayken orta halli bir kursa vermiştim. test kültürü gelişsin diye.
    Başarılı bir öğrenci. Deneme sınavlarında 460-490 arası puan alıyor. (okul 1.si , ilçe 2.si)
    Okul müdürü çocuğun 500 lük öğrenci olduğunu daha iyi bir kursa vermemizi tavsiye etti.
    Bölgemizin en kaliteli kursuna yazdırdım bu sene. Diğerinden 2,5 kat daha fazla ücrete.

Şimdi bu sınavda bu şaibeli işleri görünce moral çöküntüsüne uğruyorsun.
    Çocuk ve aile istediği kadar çalışıp mücadele etse ne olacak?
    Saçma sapan bir ülke olduk.

2. pozisyonlarda kar al yaptım 3 tahta ile hafta sonuna g.receğim.
    teknik olarak kanal üst bandında pati çekiyor.
    herşeyi hızlı fiyatlayan bir ınsıder borsasıyız bu sene ,
    borsada aynı lgs gibi
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

3. özelden 2 milyar dolar yabancı girişi hakkındaki görüşüm soruluyor işlem yaptığım için şuanda o konu hakkında yorum yapamam ama düşüncemi hafta sonu paylaşırım kendi seneryoma göre.

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Real time online olarak 12.052 den lönklerimi kapattım ben Ayasofya abi
    Ayasofya abi lönkleri yerine koyup koymamakta kararsızım, belki Haftasonuna flat girenbilürüm, sen başıın çaresine bak, kutu puslu gösteriyor
    Hamdım Piştim Yandım

5. https://www.sozcu.com.tr/sosyal-medy...kitabi-p196217
    MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda masasında teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın ''Demokratik Kurtuluş ve Özgür Yaşamı İnşa (İmralı Notları)'' başlıklı kitabının yer aldığı görüldü.

hepsi aynımış meğersem bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6. Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    https://www.sozcu.com.tr/sosyal-medy...kitabi-p196217
    MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda masasında teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın ''Demokratik Kurtuluş ve Özgür Yaşamı İnşa (İmralı Notları)'' başlıklı kitabının yer aldığı görüldü.

tek millet tek devletden ülkenin geldiği nokta

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    https://www.sozcu.com.tr/sosyal-medy...kitabi-p196217

Nasıl bir kumpasın içindeyiz yahu.

Muhsin Başkan,Sinan Ateş,Bahriye Uçok,Uğur MUMCU,Ahmet Taner KIŞLALI ve daha niceleri CUMHURİYET ve ATATÜRK yolunda bunların tekerine çomak sokunca yok ettiler.

sinan Ogan ve daha niceleri Milliyetçi ve ATATÜRKÇÜ geçinip sesleri solukları çıkmıyor.

Ne satılmışız bee.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 35/1001 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •