Ben bu kadar dayanabildim. Bu günüde gördüm ya umudum hiç kalmadı bir allahın kulu mal almazmı.yine dünün altında kapadı. Size kolay gelsin inşallah zararlarınızı kurtarırsınız. Ben bir dah bu hisseye gelmem.Başka hisselerde görüşmek üzere. saygılarımla
acaba bugün yeşilmi kapayacak derken yine beklenileni yaptı yine kızardı ve kapandı.şimidiye kadar hergün düzenli bir şekilde kızaran bir hisse görmedim.sanırım 50 lere kadar ufak ufak çekecek.
Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...
Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...
Şirketimiz Olağan Genel Kurul Toplantısı, 2016 yılı faaliyet dönemi çalışmalarını incelemek ve ekli gündemi görüşüp karara bağlamak üzere 30 Mart 2017 Perşembe günü, saat 11:00'de, Büyükdere Caddesi USO Center Binası No:245/A KAT:B01-Z02 Maslak-Şişli/İstanbul adresinde yapılacaktır. Gündemi ve vekalet formunu içeren Genel Kurul ilan metni ve gündem maddeleri ile ilgili Bilgilendirme Dokümanı ekte yer almaktadır.*
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/592006
Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.
Haso kar payı dağıtmayacakmış.
Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.
Yer İmleri