bedelliye girmemek icin ben ciktim. kalan arkadaşlara her daim bol kazanç dilerim
bedelliye girmemek icin ben ciktim. kalan arkadaşlara her daim bol kazanç dilerim
bedelli olsun bi bakarim yine tsopru.
sportif basari ile beraber
Bedelli her zaman kötü birşey değildir doğru...
Şirket bedelliden gelecek para ile fabrikaya ek bina yapacak,üretimi arttıracaksa bu bedelli iyidir
Veya şirket bedelliden gelecek para ile son model makinalar alacak,verimliliği arttıracaksa bu bedelli iyidir
Veya şirket bedelliden gelecek para ile banka borçlarını sıfırlayacak,ağır faiz yükünden kurtulacak,kar edecek noktaya gelecekse bu bedelli iyidir...
Peki Trabzonspor bedellisinden gelecek para ile ne yapılacakmış?
Futbolcuların maaşları/alacakları ödenecekmiş
Bunun neresi yatırım Allah aşkına...?
Bunun neresi geri dönüşü olan yatırım?
Bu futbolcuların belki bazıları seneye kadroda bile olmayacak....
Sizin verdiğiniz para da o futbolcuyla uçup gidecek...
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Mevcut halleri ile sportiflerde bedelliyi savunanlarda ve/veya Trabzonspor bedellisini savunanlarda önce cehalet ,sonra art niyet ararım..
NET...
saygılar/başarılar
Birde bu konularda BİMER/CİMER e umut bağlamaktan vazgeçin artık
Çoktaannnnn SPK ile görüşülüp gerekli onaylar alındıktan sonra açıklanmıştır kamuoyuna dünkü bedelli kararı...
Sanki bu ülkede yaşamıyorsunuz,sanki devletin işleyişini bilmiyorsunuz...?
Yapın şikayetinizi itirazım yok ama insanları burda Cimer den olumlu sonuçlar çıkacağına dair umutlandırmayın...
Bu süreçlerin hepsi GS ve Fener bedellilerindede yaşandı ama hiç bir sonuç alınamadı...
Aksine büyük hissedar nakit para koyarak şirketin sermayesini/finansal yapısını güçlendiriyor diğer madalya verir Trabzonspor derneğine...
saygılar/başarılar
erdem06 değerli bilgi ve açıklamalarınız için teşekkür ederim. Allah razı olsun.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri