Sayfa 350/563 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450 ... SonSon
Arama sonucu : 4503 madde; 2,793 - 2,800 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

1.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    Bu anatolia'nin halka.arzi gercekten heyecan verici diye dusunuyorum.

ozellikle adamlarin 210 milyon nakit temettu dagitma hikayesi var.

ayrica muazzam bir kar uretmis ve 2021'de de uretmeye devam ediyor.

muazzam bir talep gelecegi kesin diye dusunuyorum. yurtdisi yatirimcidan da gelme olasiligi yuksek

bununla birlikte anatolia'nin carpanlari hesaplanirken rtalb ve meditera gibi sirketler gozonune alinacagi gibi yurtdisindan da benzer sirketler degerlendirmeye dahil edilebilirmi ?

edilirse sonuc ne olur ? anatolia'nin halka arz fiyati ve piyasa degeri ne olur ?

En güncel haliyle covid test kiti üreten 10 yerli firma var ve bunların en büyükleri ihracatta yapan ve 4 patentli ürünleri bulunan ANATOLİA ve RTA..
    Anotalia tam bizim rakibimiz vede emsalimiz..
    Oradaki çarpanlar direk RTA yı etkileyecektir..

SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bu listede (anatolia hariç) bioeksen disinda rakipler cok onemli degil o da WHO listesine dahil oldugu icin ! biz de ugrasiyorduk FDA alinmisti ama WHO bir turlu onay vermedi ?

3. Anatolia'ya talebin ben de cok fazla olacağını düşünüyorum. Hatta oransal dağıtım olursa Rta ve Güler hisselerimin dışında kalan tüm portföyümü satarak halka arza katılmayı düşünüyorum.

Anatolia'ya gelecek talep karşısında Rta ve Güler bu kadar düşük f/k ile yoluna devam edemez. Bilançonun da etkisiyle daha da çarpanlarinin düşeceğini öngörürsek otomatik olarak ilgi merkezi olacaklardir.

Sabrettik, sabretmeye de devam ediyoruz. Umarım meyvesini de hep birlikte toplarız.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    9 Ağustos (Pazartesi) A1 Capital bilanco tarihi.

hacimler çok geberikti

bakalim bu bilanco hem guler hem de rtalb tarafinda belirleyici olacak

"bir yatırım tavsiyesi değildir"

5. 65 70 m civarı kar bekliom ytd bu arada yarın gene bi tepkisi görünüyor. işallah yapmazda gerilim artar ama gene yarın zıraatın yüklü alacagını düşünüyorum ytd
    Son düzenleme : asa1979; 09-08-2021 saat: 13:35.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    65 - 70 milyon kar ??? nerden bekliyorsunuz anlayamadim acikcasi sn. asa1979
     Alıntı Originally Posted by asa1979 Yazıyı Oku
    65 70 m civarı kar bekliom ytd bu arada yarın gene bi tepkisi görünüyor. işallah yapmazda gerilim artar ama gene yarın zıraatın yüklü alacagını düşünüyorum ytd

7. O kadar kar gelirse tahsisli işi red yer. Bu tahsisli bu hafta aciklanmazsa bilancolarda baskı oluşturacaga benziyor. Tgsas red yedi bugün tavan.

.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    boyle bir kar (65 - 70 milyon) ne A1 Capital ne guler ne de rtalb tarafinda gelmesi imkansiz !

Rtalb'nin tahsisli sermaye artirimi icin engel yok onaylanir (buyuk ihtimalle bu hafta)

tahsisli isi bitene kadar ne bilanco ne o bu su hicbir sey etki etmez. baski surer

Alıntı Originally Posted by ozmen Yazıyı Oku
    O kadar kar gelirse tahsisli işi red yer. Bu tahsisli bu hafta aciklanmazsa bilancolarda baskı oluşturacaga benziyor. Tgsas red yedi bugün tavan.

.

Sayfa 350/563 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •