TL de olanlarin emekleri, tasarruflari buharlastirildi.
Syg,
TL de olanlarin emekleri, tasarruflari buharlastirildi.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Refet Gürkaynak
â€
@RefetGurkaynak
Birtakım kurumlar bir takım hizmetler verecekler diye vergi veriyoruz. Mesela Merkez Bankası.
Hangi devlet dairesi işini yapıyor ki demeyin. İstese işini yapabilecek beşeri sermayesi olan kurumun o işi yapmaması bunu kabul eden kurumun da, işi yaptırmayanın da ayıbıdır.
https://twitter.com/RefetGurkaynak/s...90265985404928
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
JonDowes , sinirler zıplamış durumda biz yazdıkça sen siliyorsun.Sen de haklısın artık bugün fazla mesai yapıp hoş göreceksin yoksa ceza alan çok olacak.
![]()
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
simdi oruclu oruclu ne soylesem olmaz dili surctu ama soyledigi rakamın cıkması beni sasırttı belki biliyordu belki sadece dili surctu tesadufama gercekten bilenler de var soylemiyorlar soyle bir ornek vereyim bikacyıl once bir islem yapmıstım mt soyle dedi piyasalarda turbulans olursa yaptıgımız islem ile en az etklenirsiniz dedi .ben pek anlamamıstım ve 1 hafta sonra turbulans baslamıstı ...artık hani konusup sohbet ederken biraz ipucu arayacagım
![]()
Yer İmleri