ZARAR KES verdim sana O.Ç. 0.93-094 TL. Maliyet: 1.00 TL olan malları ama bekliyorum 0.70TL. iki mislini alıcam O.Ç. beni iyi tanı.
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
ZARAR KES verdim sana O.Ç. 0.93-094 TL. Maliyet: 1.00 TL olan malları ama bekliyorum 0.70TL. iki mislini alıcam O.Ç. beni iyi tanı.
0.92 altı kapanışı yada yarını bir bekleseydin be kardeşim.sende haklısın bu kalitesiz adamlar herşeyi yapar.
aynen katılıyorum psikoljik harp başka bir şey değil...
Başarınızı kafanız değil dayanma gücünüz sonucu belirler. Borsada kazanmak için birinci kural korkmamaktır. Peter Lynch..
BİST NERDEYSE % +2 GİDİYOR AMA SPEK O.Ç. UTANMADAN % -4 VERİYOR NİYETİNİN SAHTE ALICILAR KOYMASINDAN ANLAŞILIYOR SÜZME BİR O.Ç. SPEK KARŞIMIZDA DURUYOR BURDAN ZARAR ETTİM SPEK O.Ç. , AMA DİĞER SPEK O.Ç. SENİN GİBİYDİ (IITFH) 1 YIL ÖNCE TOPLADIM 2.00 TL KAFANA YIKTIM 5.30 TL % +165 FİBONACCİ DÜZELME SEVİYELERİNDE BENİ DÖKMEK İÇİN ÇOK UĞRAŞTIN AŞALIK O.Ç. SPEK.
O.Ç. SPEK SÜZME BU HAVADA 4 KADEME VERDİN MİLYON LOT ÇAKMA O.Ç SPEK VE SAHTE ALIŞ YAZDI 3 KADEME 093/0.91 3 MİLYON LOT. SÜZME BİR O.Ç. SPEK KARŞIMIZDA DURUYOR. 28 LOT IŞIK YAKMALAR SENİN 28 KEZ SÜZME BİR O.Ç. SPEK OLDUĞUNUN GÖSTERGESİDİR.
SAYIN REFABA 0.96 TOPLAMAYA DEVAM DEMEK, O.Ç. SPEK SİZLERİ SONRA NE YAPAR 0.70 KURUŞ VERİNCE SONUÇTA SÜZMELERİN SÜZMESİ VAR KARŞIMIZDA O.Ç. SPEK.
O.Ç. SPEK ALIŞ SEÇMELERİŞANSIMA KÜSÜYORUM AVOD ALIYORKEN HEMEN TAVAN KİTLEDİ % +50 GİTTİ
0.92 yi gösterdi ********ler
Yer İmleri