Sayfa 350/829 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450 ... SonSon
Arama sonucu : 6632 madde; 2,793 - 2,800 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

1. bu hisse uzun vade ve sabır hissesidir ki bir çok kişi de yıllık vereceği temettüyü arzulamaktadır...bu yüzden de bu hissenin topiği fazla yorumu kaldırmaz...fazla yorum rahatsızlık yapar bu topikte ki bunun yakın örneklerini de burda gördünüz...

elimde olan hisseye yorum yapmamak benim için işkencedir..ben de ne yazık ki bu işkenceye fazla dayanamayıp verdim hisseyi...ama ileride tekrardan almak istiyorum...bakalım kısmetimizde neler olacak ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu hisse uzun vade ve sabır hissesidir ki bir çok kişi de yıllık vereceği temettüyü arzulamaktadır...bu yüzden de bu hissenin topiği fazla yorumu kaldırmaz...fazla yorum rahatsızlık yapar bu topikte ki bunun yakın örneklerini de burda gördünüz...

elimde olan hisseye yorum yapmamak benim için işkencedir..ben de ne yazık ki bu işkenceye fazla dayanamayıp verdim hisseyi...ama ileride tekrardan almak istiyorum...bakalım kısmetimizde neler olacak ??
    Ah keko ah ekrana çok bakıyorsun...Dedik geçen hafta çok güzel mal alıyorlar diye. Dinlemedin bizi

3.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Ah keko ah ekrana çok bakıyorsun...Dedik geçen hafta çok güzel mal alıyorlar diye. Dinlemedin bizi
    doğrudur ekrana çok bakıyorum...zaten çok bakanlar sabırsızlık çekiyor...yabancılar da iyi topluyorlar...şu anda çok da agresif olmayan bir çıkış trendinde...bu ay sonunda traktör satış rakamları gelecek bakalım durum nedir ?? gerçi sayı ne olursa olsun piyasa bu günü değil yarını fiyatlıyor...yarın da ekonomik nedenleri burada saymıştık...dolar düşüyor faizler düşüyor...ekonomi canlanıyor...bunlar da traktör satışlarını çeyrekler geçtikçe olumlu etkileyecek...

onun dışında traktörde ekstradan haberler yok...bilanço en büyük haber bunda...bir gözümüz traktör satış sayısında , bir gözümüz de dolar ve faizde olmalı...bu hisse dolar bazlı zirvesini görecek..bu yola girmiş bir kere..ama ne zaman bilmiyorum...benim tahminim 3-5 yıl içinde olmalı diyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu hisse uzun vade ve sabır hissesidir ki bir çok kişi de yıllık vereceği temettüyü arzulamaktadır...bu yüzden de bu hissenin topiği fazla yorumu kaldırmaz...fazla yorum rahatsızlık yapar bu topikte ki bunun yakın örneklerini de burda gördünüz...

Bahane... iki yıl üç yıl bekleyecektin. Hayaller kuruyordun. Noldu. Herkesten önce sen inmişsin trenden

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by sertçetin Yazıyı Oku
    Bahane... iki yıl üç yıl bekleyecektin. Hayaller kuruyordun. Noldu. Herkesten önce sen inmişsin trenden

Bu tren yolunda istikrarlı bir şekilde gitmeye devam ediyor dostum..trene kimse bir laf söyleyemez ki söylemedik de...yalnız ben ne kadar sabır edebilirim bilmiyorum demiştim...hisse uzun tutmaya layıktır demiştim bende o kararı verdim dedim ama sabrımın de olmadığını söylemiştim...

biraz sabırsız biriyim..değer verdiğim zaten 5-7 tane hisse vardır..zaman zaman bunların arasında gidip gelecem görünüyor....ben buyum dostum kendimi değiştiremiyorum...bu güne kadar en fazla 3-5 ay hisselerde kalabilmişim...

yabancılar güzel de topluyor ama ben biraz daha göze hoş gelecek hareketleri seviyorum...sakın ben sattım diye herkes hurra hisseyi satmasın...sattığım her hisse ileride muhakak tekrardan almışımdır..bu alışım bazen bir kaç gün sonra bile olabiliyor..

hisse ister elimizde olsun isterse de olmasın fikrimiz aynıdır...

6. ttraktör ,bağfas ,karel ,uluun,datagate ,doaş gidebileceğim adreslerdir...bu hisselerin tümü de alıp uzun tutulabilecek hisselerdir...bunlardan uluun ve datagate de son günlerde baskı var..onun dışındakiler kendilerine bir trend oluşturarak çıkmaya devam ediyorlar...

döviz ve faizin düşmesinden döviz borcu yüksek olan ama kaliteli ve beklentisi olan hisselerden de odaş ve kilergyo da potansiyel görüyorum...ama şu anda bu ikisini düşünmüyorum...benim düşüncelerim aynıdır dostlar bir değişme yok...yalnız sabrıma bir garanti veremiyorum...

bu gidişle nicikimi değiştireceğim galiba...arı keko daha çok yakışacak gibi...çiçekleri seven ve her çeşit çiçekten bal alan keko...ttraktör de çok kaliteli bir çiçektir dostlar...

ben tüm ky dostlara başarılar diliyorum...

7. Traktörden önce bağfasta idim..yine ordan ayrılırken aynı şeyler söylendi...ben ayrılıyorum diye o hisse gitmeyecek anlamına gelmiyor...bağfas da ben içinde iken bir miktar kazandım ama hareketleri bana çok yavaş geldiği için çok sıkıldım...

şimdi gezdiğim hisseler arasında acaba hangi hissede kalsaydım sermayem daha çok olacaktı diye hesap yaptığımda hiç beğenmeyip çıktığım bağfasta kalsaydım sermayemin daha çok olacağını görüyorum...şimdiki sermayem 117 bin tl iken bağfasta kalsaydım 131 bin tl olacaktı...

demek istediğim ben çıktım diye gideceğim hisseden daha çok kazanacağım anlamına gelmiyor...bu çiçekler güzeldir ve bal veriyorlar ve ileride daha da vereceklerdir...kimin ne kadar kazanacağı ise artık kısmeti ile ilgilidir diyorum...

bana özelden soran arkadaşların tümüne muhakak traktörün de ismini veriyorum...

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Bu tren yolunda istikrarlı bir şekilde gitmeye devam ediyor dostum..trene kimse bir laf söyleyemez ki söylemedik de...yalnız ben ne kadar sabır edebilirim bilmiyorum demiştim...hisse uzun tutmaya layıktır demiştim bende o kararı verdim dedim ama sabrımın de olmadığını söylemiştim...

biraz sabırsız biriyim..değer verdiğim zaten 5-7 tane hisse vardır..zaman zaman bunların arasında gidip gelecem görünüyor....ben buyum dostum kendimi değiştiremiyorum...bu güne kadar en fazla 3-5 ay hisselerde kalabilmişim...

yabancılar güzel de topluyor ama ben biraz daha göze hoş gelecek hareketleri seviyorum...sakın ben sattım diye herkes hurra hisseyi satmasın...sattığım her hisse ileride muhakak tekrardan almışımdır..bu alışım bazen bir kaç gün sonra bile olabiliyor..

hisse ister elimizde olsun isterse de olmasın fikrimiz aynıdır...
    Merak etme sen sattın diye kimse satmaz. [emoji23][emoji23] ..

Sayfa 350/829 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •