Sayfa 350/969 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 2,793 - 2,800 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1. Bir habere bakar!

Esaslı bir değişim olmadıkça ben de pek yazma taraftarı değilim.
    Stop Wishing Start Doing

2. ben porföyümdekilerin yarısı sattım.diger yarısınıda batırmasalar o.ç. larıdır....
    psikolojinizin kaldıramayacağı pozisyonlar açmayın...en güzel pozisyon gece yatakta rahatça uyuduğununuz pozisyondur...

3. [QUOTE=spyro555;1955121]sanırım biz sattıkça dahada aşağı gidecek meğerse hisseyi tutan bizlermişiz bende o kanaat oluştu bu hisseyi alıp unutmak gerekiyor arsa misali

Yönetim alışmış, ay 29 para 30 çalışmaya. Maaşlı kişiler bu kadar büyük paralarla oynarsa, kağıt gitmiş gitmemiş umurlarında olmaz. Çünkü yatırdıkları veya çarcur ettikleri başkasının parası. Elin parası ile de efelik etmek kolay nasıl olsa. Ellerindeki parayı ilkokul çocuğuna versen bunlardan iyi değerlendirirdi.

4. [QUOTE=AS32;1956173]
     Alıntı Originally Posted by spyro555 Yazıyı Oku
    sanırım biz sattıkça dahada aşağı gidecek meğerse hisseyi tutan bizlermişiz bende o kanaat oluştu bu hisseyi alıp unutmak gerekiyor arsa misali

Yönetim alışmış, ay 29 para 30 çalışmaya. Maaşlı kişiler bu kadar büyük paralarla oynarsa, kağıt gitmiş gitmemiş umurlarında olmaz. Çünkü yatırdıkları veya çarcur ettikleri başkasının parası. Elin parası ile de efelik etmek kolay nasıl olsa. Ellerindeki parayı ilkokul çocuğuna versen bunlardan iyi değerlendirirdi.
    burada yıllardır bu insanlara güvenip yatırım yapmış kişiler var birazcık Allah korkusu olan insan utancından yerin dibine girer burada insanlar çoluk çocuğundan kısarken har vurup harman savrulmaz bu işin çok güzel özetlemişsiniz el şeyiyle gerdeğe girmek

5. [QUOTE=spyro555;1956303]
     Alıntı Originally Posted by AS32 Yazıyı Oku

burada yıllardır bu insanlara güvenip yatırım yapmış kişiler var birazcık Allah korkusu olan insan utancından yerin dibine girer burada insanlar çoluk çocuğundan kısarken har vurup harman savrulmaz bu işin çok güzel özetlemişsiniz el şeyiyle gerdeğe girmek
    Ben utandıklarını düşünüyorum. Bakmayın "başarılıyız, iyi gidiyoruz" dediklerine. Genel kurulda hisseyle yeni tanışmış yatırımcılardan biri söz aldı " ben çocuklarımın istikbali için aldım bu senedi" dedi, salonda çıt çıkmadı.
    Kuyruğu dik tutmak gerektiğine, malı kötülememek gerektiğine inanıyorlar. Böyle bir yönetim anlayışı var.

Bence geçmişte yapılmış hatalar var, üstüne yaşanmış şanssızlıklar.
    Örneğin Sportive ve Numnum için söylenen söz şu; yaşananlar olmasaydı bu şirketler çoktan (birkaç yıl önce) satılmış olurlardı.
    Ortopro da ayrı bir şanssızlık var. Radore de bilmiyorum ne var, galiba sektörde çok yatırım var.
    Tatilbudur'un da bana hissettirdiği diğer şirketlerdeki başarısızlık dikkate alınarak hızlı girer, hızlı çıkarız ana fikri.

İnsan hayatında hata yapmaya görsün. Morali bozulursa, hatasını düzeltmek için şansına güvenir, yeni hatalar var.
    Her şeye rağmen yeni ve daha tehlikeli hatalar yapmamak için frenli gittiklerini düşünüyorum.

Ben de satmamak için kendimi zor tutuyorum. Hissenin geldiği durum idefiks oldu, düzenimi bozdu.
    Biraz havalanmakta, konulardan uzaklaşmakta fayda var.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

6. Bir de şu konu var; hisse almadığı veya duruma izin verdiği için Isyatirim' a kızıyoruz ama Isgsy Isyatirim ' in içindeki belki en büyük tek kalem varlık. Genel kurul tutanaklarına baktım belki 50 tane yabancı fonun ortaklığı var. Şimdi işyatirim gelse buradan hisse alsa kısa vadede fiyatlar yükselir ama uzun vadede işler iyi gitmezse hisseler bu defa Isyat in elinde şişer. Oradaki fondan sorumlu yönetici bu olasılığı görüyorsa kimse pozisyon almaya zorlayamaz, böyledir bu işler.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

Daha nereye düşer ki bu lanet hisse

Genel kurula katılan arkadaşlar

Dolar bazında heryil %25 kazandırmış ya son 5 yılda dolar bazında kazandirmadigi her %25 i toptan kazandırma ihtimali var mıymis kurulda patronlar ne diyor bu işe soran oldumu

Sayfa 350/969 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •