Sayfa 350/996 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 2,793 - 2,800 arası.

Konu: Viop - XXIII

1.  Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    Venezuela Devlet Başkanı Maduro: Türkiye ile ilişkilerimiz daha da güçlendi.

Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
    Venezuela da mı Türkiye ye bağlanmak istiyormuş? :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2. Faiz artmazsa dogalgaz tiyatrosu ile dolar 7.5 ye vurabilir bugun faiz artmali mutlaka

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,155
    Sadece venezuela olsa iyi.
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Venezuela da mı Türkiye ye bağlanmak istiyormuş? :-)
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

DÜnkü tiyatro faslı bitti sanırım..
    Bugüne devamı varsa sabah ilk seans, uyanık/aptalları seyrederiz...

5.  Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    Sadece venezuela olsa iyi.

Putin de Rusya yı Türkiye ye bağkayacağım diye gizlice konuşurken bizim maaşlı trollere yakalanmış :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,155
    Dogalgazın En yakın çıkarılıp ekonomiye katkısı özelde 4 yıl kamuda 6 yıl civarı. Dün dündür.[emoji854]
     Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    DÜnkü tiyatro faslı bitti sanırım..
    Bugüne devamı varsa sabah ilk seans, uyanık/aptalları seyrederiz...
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    Ben öyle bir şey demedim partilerle de işim olmaz. ama rte nin abd askerine geçiş izni için milletvekillerini özgür bıraktığını ve bu iznin verimediğini anımsıyorum chp ise diktatörce bir kararla bu konuda parti kararı verdiğini iyi anımsıyorum. başka konularda tayyip de diktatörce davranmıştır ayrı mesele. ama her yazana yandaş filan hastamısınız nesiniz anlamadım ki.
    Yazıyı sabah kalkınca gördüm ve güldüm. Cevap yazmamak olmaz.
    Hasta olan ben değilim. Yıllardır Musul Kerkük dahil Kuzey Irak'ın, zengin petrol yataklarının olduğu Kuzey Suriye bölgesinin, şimdi de Lübnan'ın bize bağlanacağını yazan, ayrıca Orta Asya Türki Cumhuriyetleri ile birlikte yeni Osmanlı sevdasına düşen ama adalara Yunan askerinin çıkmasına müdahale bile edemeyen, Kuzey Irak'ta Caber kalesini bile koruyamayan, hazinesi tamtakır bırakılmış ülkenin rüyalarda gezen insanlarının akıl sağlığından şüphem var.
    Acilen psikiyatriste görünsünler.
    Son olarak şu milli beraberlik lafazanlığına gelince, kendini güçlü hissettiğinde kendisi ile farklı düşünen herkese her türlü hakareti yağdırdığın insanlar ile bir ve bütün olmak sıkışınca mı aklınıza geliyor. [emoji35]

Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    Dogalgazın En yakın çıkarılıp ekonomiye katkısı özelde 4 yıl kamuda 6 yıl civarı. Dün dündür.[emoji854]

HEr şey öylesine kötü ki, tutunacak dal arıyorlar..
    Hastanelerde Dr.istifaları artınca, dün KOCA efendi ,prim vereceğini açıkladı....Durdurabilirse!
    Zenginlikleri ,şatafatları, araçları, yalıları,saraylarının gözden kaçtığını düşünüyorlar...!

Sayfa 350/996 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •