Sayfa 350/1002 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 2,793 - 2,800 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Bence en önemli konu bu uyuşturucu işi.Yahu bu iş öyle ya da böyle önlenmezse on yıla kadar gençleri kırar geçer,eğitim zaten nanay bir de gençler uyuşturucuya alışırsa bildiğin kolombiya gibi bişi olur çıkarız.Acilen bu işe el atılmalı kim olursa olsun, bu işe bulaşan herkes ,bakın cezalandırılamasa bile yaptığı işi bırakmalı,artık zararın neresinden dönülse kardır hesabı doğru yola dönülmeli.

Bektaşiye iki şişe şarap getirmişler,iç de hangisi daha iyidir bize söyle sen anlarsın demişler.İlkini tatmış,hemen cevabı vermiş diğeri daha iyi demiş.Daha içmedin ki sorusu gelince de bundan kötüsü olamaz demiş.Artık o hale geldik ki sistem değişsin de ne olursa olsun moduna ha girdik ha gireceğiz.Milletin büyük resim falan dinleyecek, düşünecek hali kalmadı.

3. Artık gündelik giderler için gündelik faizde tuttuğum parayı da dolarda tutmaya karar verdim.. Gerçekten çok kızdım..
    OMAHALI

İçişleri bakanlığı genelgesi

https://www.icisleri.gov.tr/haziran-...leri-genelgesi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. Sayın Achiles yazdıklarınızın çoğuna katılırım,S.P nin geçmişi belli ama bozuk saat bile günde 2 defa doğru zamanı gösterir,kim ne kaçırdı bilemem ama binali nin oğlunun ilişkileri çok flu,zaten adı geçen bazıları bu konularda sabıkalı gençler bilmez ''Lucky-s''der kenara çekilirim....

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bence en önemli konu bu uyuşturucu işi.Yahu bu iş öyle ya da böyle önlenmezse on yıla kadar gençleri kırar geçer,eğitim zaten nanay bir de gençler uyuşturucuya alışırsa bildiğin kolombiya gibi bişi olur çıkarız.Acilen bu işe el atılmalı kim olursa olsun, bu işe bulaşan herkes ,bakın cezalandırılamasa bile yaptığı işi bırakmalı,artık zararın neresinden dönülse kardır hesabı doğru yola dönülmeli.
    SP nin anlattıkları çok önemli...Daha önce de yazmıştım...Nedense hiç uyuşturucu yakalanmıyor diye ta ki 20 lik bebelerin lüx araçta pudra şekeri çekip lağımı patlatana kadar....En küçük şehirde bile her köşe başında torbacılar var...Benim memlekette uyuşturucu nedir kimse bilmezken şimdi köşe başında torbacılar dolaşıyor....Bu süreç bunların döneminde oluştu...

Dindar nesil yerine pudra şekeri ile kafa yapan bir garip insan oluştu süreci tersine bunlar çevirmez....

Belki Muhalefet toplumun her kesimini kucaklayacak bir bakış açısı geliştirir ve İktidar olursa bir ihtimal ülke bu tarz yapılanmalardan kurtuluruz....

Neyse Taksime Cami yaptık Okadar para döktük ve sonunda 1 ,imam 2 müezzine istihdam sağladık...

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    1.7- Sokağa çıkma kısıtlamasına tabi olup olmadığına bakılmaksızın 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız ile 18 yaş altı gençler ve çocuklarımız şehir içi toplu ulaşım araçlarını (metro, metrobüs, otobüs, minibüs, dolmuş vb.) kullanamayacaklardır.

Yaşlı insanlara , annelerimize babalarımıza , artık bir eziyete dönmüş uygulama ,
    15 haziran tarihinden sonraki aşmalarda umarım bu kısıtlama kaldırılır....

Çivi çiviyi söker, S.P. abey çivi oluyor yani...

Kılıçlaroğlu bunnarı anlatsa ne olacak, bizim ahali götüylen dinnerdi, emme S.P. abeyi 50 milyon kimi rivayete göre 100 milyon kişi dinnedi, S.P. belki de derin devlet yönlendiriyor artık zamanı geldi deye, bilemeyiz tabiki...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 350/1002 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •