Sayfa 350/993 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 2,793 - 2,800 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Trakya dan bildiriyorum;Ayçiçeğinin kg fiyatı borsada 15 tl olmuş,çiftçiler kendi arasında konuşuyordu,bu arada ortalama 2-2.5 kg çekirdekten 1 litre yağ çıkıyor durum budur....
    ayçiçegi ekim zamanı geldi..bu zamanlarda ekiliyor...agustos sonu eylül başı hasatı olyor...bizim çiftçimiz akıllıdır..daglar taşlar ayççek ekilecek...eskiden sadece trakyada vardı ekim..şimdi çukurova pamuk para etmeyince pamuktan çıktı ayççegine geçmeye başladı..gecen sene ayvalıga tatile giderken..ayçiçek tarlaları görmüştüm demek ki genele yayılıyor..bu sene ciddi bir üretim artışı beklyorum..aynı şekilde romanyada da ciddi br üretim artışı olur...devreden çıkan ukrayna gibi devin açıgını kapatmaz ama yokluk çekmeyiz en azından...ha fiyat yine pahalı olur ama yokluga düşmez..yeterki agustosa kadar durumu idare edebilelim..eldekile durumu idare edbilecek seviyede degil..alternatif mısırözü..haziran gibi hasatı başlayacak. ama mısırda da ukrayna cddi bir üretici..bunu sancıları 2 sene sürer..

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Haklısın.!!!
    Sanal sözde varlıklara para yatıran.!!
    Hayal peresttir.!!!
    Sonu hüsranla biter.!!
    Tükenmişlik sendurumu yakasını bırakmaz.!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    49 yaşındayım. Belki de eski kafalıyım.
    Tüm dünyada şalterleri indirirlerse, ben coinleri nerede bulacağım, nerede hakkımı arayacağım.
    Ama masaya atınca ses çıkaran altın öyle mi?
    En azından avucumun içinde. Acil durumda bazı ihtiyaçları karşılamaya yarar.

3. Dolar dirence geldi. 14.30 bastır merkez ve kamu bankaları.

4. Bir düzeltme yapayım ,
    Asla kimseye coin hisse dolar mevduat tavsiye etmem, bugüne kadar etmedim, sadece yazdığım yerler oldu.
    Rusya daki durum için bireysel yatırımcılar açısından bir yol olduğunu düşündüm .

Herkesin görüşü kendini bağlar , yapıcı muhalefet iyidir , saygı duyarim ,cart curt etmeye kalkmadan.

Coin yatırımcısı falan da değilim .Hep riskli buldum bu arada ama durum tespiti açısından yazdım .
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Trakya dan bildiriyorum;Ayçiçeğinin kg fiyatı borsada 15 tl olmuş,çiftçiler kendi arasında konuşuyordu,bu arada ortalama 2-2.5 kg çekirdekten 1 litre yağ çıkıyor durum budur....
    Daha yolun başında bu fiyatlar.!!
    Hatırlarsan önceden buraya yazmıştım.!!
    Sende benim bacanak köşeyi döndü.!! Demiştin.!!
    kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    49 yaşındayım. Belki de eski kafalıyım.
    Tüm dünyada şalterleri indirirlerse, ben coinleri nerede bulacağım, nerede hakkımı arayacağım.
    Ama masaya atınca ses çıkaran altın öyle mi?
    En azından avucumun içinde. Acil durumda bazı ihtiyaçları karşılamaya yarar.
    Tüm dünyada şarterleri indirirlerse.!!!!
    Sen zaten .!!!
    O zaman .!!!
    mezarlıkta mışıl mışıl yatıyor olacaksın.!!
    Varsa öbür dünya.!!!???
    Orada işine yarar.!!!
    Coinler.!!!!
    Altınlar.!!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Tüm dünyada şarterleri indirirlerse.!!!!
    Sen zaten .!!!
    O zaman .!!!
    mezarlıkta mışıl mışıl yatıyor olacaksın.!!
    Varsa öbür dünya.!!!???
    Orada işine yarar.!!!
    Coinler.!!!!
    Altınlar.!!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Coin değil altın.
    Coin ile işim olmaz.

Merkez Bankası’ndan rekor dolar dağıtımı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın Kamu İktisadi Teşebbüsleri'ne şubat ayında 5,4 milyar dolar sattığı öğrenildi.

Haber Giriş: 7 Mart 2022 Pazartesi - 11:47
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!

Sayfa 350/993 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •