Sayfa 350/1005 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 2,793 - 2,800 arası.

Konu: Viop LXI

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    dün akşamdan bu yana yazdıklarına bakınca gundinin 180 derece tersini gundi gibi söylüyor ama bir zat bu kadar ruh halini değiştiremez aylarca gundi formundan çıkmaya çalışmak büyük maharet ister
    yok ya o değildir gundi bu borsa düşmez diyordu karaduman 5500 gömücem sizi diyor
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    dün akşamdan bu yana yazdıklarına bakınca gundinin 180 derece tersini gundi gibi söylüyor ama bir zat bu kadar ruh halini değiştiremez aylarca gundi formundan çıkmaya çalışmak büyük maharet ister
    bu sefer jetonu short algısı için atılmıştır belki...

borsada para her iki taraftan da kazanılıyor...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    bozkurt nerede 20 x hiisseyi buldum bas harfi T ) 2. ipucu pc telefon satıyor vs )
    Yahu lemur abi hiç uslanmıyorsun. Hiçbir zaman x12 yapıcak hisseyi bulamazsınız. üstelik bu sefer 20 x demişsin ki hepten duzağa düşmüşün, parana yazık
    Hem ayı piyasası başladı, boğacıklar çalı dibine saklansın )
    Hamdım Piştim Yandım

4. Bu aralar Ezel'i tekrar izledim. Şu an 67. bölümdeyim (Finale 3-4 bölm kaldı) Eyşan Selma'nın yanında melek
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    eyşanlar ölmez şekil değiştirir diyorsun...
    Sıradan bir insan

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    📌Prof. Dr. Selva Demiralp'ten (
    @SelvaDemiralp
    ) çarpıcı 'acı reçete' uyarısı

🗣️"Bu politikaların başarılı olabilmesi için atılan adımların gerekliliğine toplumun ikna olması ne kadar önemliyse, acı reçetenin maliyetinin topluma nasıl pay edileceği de bir o kadar önemli. Aksi takdirde reçetenin ağırlığı altında ezilenlerin haklı isyanı, vaktinden önce ilacın kullanımına son verilmesi ile sonuçlanabilir. Bu durumda, o zamana kadar ödenen bedel de boşa gider."

https://dunya.com/ekonomi/prof-dr-se...-haberi-757345
    maliye politkasını sadce vergileri arttırmak olarak anlamak bu recetenin işe yaramayacağının en önemli göstergesidir.
    vergide daleti sağlayacak tek adım atılmadı zengine bakan yok
    maliye politikasının 2. ayağı kamu harcamalarıdır.
    tasarruf tedbirleri adındaki uygulama kamu harcamalarını en fazla %1 kısar 2 ye çıkmaz
    dolar ile savaşırsan maliye politikası araçlarından olan dış ticaret politikanda devre dışı kalır
    para politikası ile bu reçete boşa harcanan zamandır göz boyamadır
    bir halt olacağı yok.

6. Faiz beklentisi ne arkadaşlar ne bekliyor

7. Dün 10 günlük ort.altında kapattı.
    Bugün de denedi ama kıramadı.
    9900 üstünde kapanış gelmeden alım için beklemek lazım...Destekleri izlemek lazım

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    vay arkadaş
    millet fincanın kulbunu takacak derken
    sap elde kaldı

bu şartlarda piyasanın gönlü olsun diye faiz indirimi gibi saçmalık yapacaklarına ihtimal vermiyorum

4-5 ay önce eylülde,ekimde ,kasımda,aralıkta millet indirim beklerken de zikretmiştim

esas oduna 4 seans kaldı ,,bügünlerde hafif şaplaklarla geçiştiriyor işte

Sayfa 350/1005 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •