Sayfa 350/412 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400 ... SonSon
Arama sonucu : 3295 madde; 2,793 - 2,800 arası.

Konu: BOYP - Boyner Perakende

1. Eylül sonunda kur yüksekti. Hükümet düzenleme yaptı kur farkından oluşan zararları bilançoda göstermeyin diye bunlar göstermiş. Şu anki kurslarla zarar 300-400 milyon azalmıştır. Sene sonunda zarar düşer.

2. Bu adamlar kan emici sen nereden söz ediyorsun. Ben lanet okuyarak hisseyi sattım bir gün sonra tavan oldu. Başka bir aracı kurumdakileri 2 gün sonra sattım yine bir gün sonra tavan oldu sonra çözüldü ama yine %14 prim yaptı. Ben bundan sonra mağazalarından hiç bir şey almamaya söz verdim. Umarım siz kazanırsınız.

3. Boyner el degistirebilir. Yukarlarda bir soylenti var. Bu markayi oldurmeyecekler bence.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    KARŞIYAKA
    Gönderi
    885
     Alıntı Originally Posted by zirrrzop Yazıyı Oku
    Boyner el degistirebilir. Yukarlarda bir soylenti var. Bu markayi oldurmeyecekler bence.
    doğan medya gibi mi???

ya seve seve...yada seve seve....

katarlıya devretsin...Hasan'da kurtulsun, bizde kurtulalım.

kara kaplı deftere yazılmaya görsün...adamı öttürürler.

ytd...

5. boyner suan türkiyenin en cok alışveriş yapılan mağazası. hangi avm de olursa olsun boyner içi doludur. ya katar ya da daha milli görününe lcw! diye dolanıyor ortalıkta.
    yatırım tavsiyesi olarak almayınız. sadece beni baglar.

6. brüt takasa girmesi güzel oldu, en azından paralı günlük trade peşinde koşan twitterda bir dallamanın önderliğinde organize olan yamyamlardan kurtulduk. Hisseye saldıramazlar.

7. inşallah diğer brüte giren hisseler gibi tavan serisine başlar, satış dedikoduları da bir de gerçek çıkarsa yemede yanında yat. Bakalım kurduğumuz hayaller gerçek olacak mı yoksa yine süvmeye devam mı edeceğiz.

8. 4,73 den 5.3 milyon tek kalem satış oldu. Hisse el değiştiriyor galiba

Sayfa 350/412 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •