Sayfa 351/639 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 2,801 - 2,808 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. Bu kağıtta yıllardır emeğini zamanını elindekileri kaybedenlerin üç beş kuruşuna her kim göz dikiyorsa allah ona gönlündekinin 1000 mislini versin.ah alma dua al.20 aydır bekliyorum.olmayan moralimizi de yerle bir etmeyin.hayırlı konuşamıyorsanızz susun....

2. seddulbahır hocam ıte kopege uyupta kendını bızden mahrum etme lutfen
    herkesın aklıvar ısıne gelen alır ısıne gelmeyen almaz
    ıt urur kervan yurur bu kadar
    2 yıldır beklıyor ınsanlar yırtık dondan cıkmıs tıpler gelmıs ahkam kesıyor cocuk gıbı zırlıyorlar alan sensın satan sen suclumu arıyon bıde..............

3. Zarar bayaa gerilemiş. Geçmiş dönem zararları mahsubu yapılır birde genel kurulda sermaye bir şekilde düzeltilir alacak durumu belirginlesirse çıkış yoluna baslayabilir...

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. 17/05/2017 06:30:19 *akyürek pazarlama'nın vergi dairesine sunduğu tabloda 2017 yılı 1. çeyrekte dönem net zararı 1.211.965 tl

5. hasılat artışı var mı.. yüzde yüzün üzerinde bir hasılat artışı olacağı belirtiliyordu faaliyet raparunda, yılın yarısı oldu bir iki haberin düşmesi lazım artık, beklenti sadece genel kurul değil bence...9 aydan sonra alacağa faiz yazılmadı ise ya alacak tahsil edilmiştir, yada taca ve doruk akpaza katılacaktır diye düşünüyorum, başka bir seçenek varmı arkadaşlar..? güzel günler yakında

6.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    hasılat artışı var mı.. yüzde yüzün üzerinde bir hasılat artışı olacağı belirtiliyordu faaliyet raparunda, yılın yarısı oldu bir iki haberin düşmesi lazım artık, beklenti sadece genel kurul değil bence...9 aydan sonra alacağa faiz yazılmadı ise ya alacak tahsil edilmiştir, yada taca ve doruk akpaza katılacaktır diye düşünüyorum, başka bir seçenek varmı arkadaşlar..? güzel günler yakında
    Ne yapacaklar bilemem ama gözle görülür iyileşme olacağı aşikar.

20 günlük ortalama 35.5
    10 günlük ortalama 36

Bu bile ağır da olsa bir ilerlemenin örneği. Haziran ilk hafta genel kurul öncesi bir hareketlilik olacak mı yoksa çıkacak kararlara göre mi hareket edecek göreceğiz.

Buradaki yorumlara bakınca masada duran birçok alternatif var çıkacak karar galiba yönetim haricî bilinmediği için genel kurul haberi hissede beklenen etkiyi yapmadı. Çıkan karar ne olursa olsun mevcut durumu düzeltmek için olacağı için elbette hisseye olumlu yansıyacak. Şahsi kanaatim 9 haziran öncesi hissenin 45_ 50 arasında bir fiyata oturması yani buralardan % 25 civarı artış bekliyorum.

Bu genel kurulda arsa _ gayrimenkul işi gündeme gelip nasıl bir plan var onu görmek istiyorum. Ocak ayından beri mehmet bey 2 kez mali işler müdürü 1 kez alacak sorunun bu şekilde çözüleceğini söylemişlerdi. Alınacak kararlar Ramazan ayında alınmış olacak üstelik cuma günü inşallah dualarımızın ve beklentilerimizin karşılığını o kutsal günlerde alırız.

Sayfa 351/639 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •