Sayfa 351/651 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 2,801 - 2,808 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1. Alacaklılar hisse ortaklığını kabul ettiler haberi gelene kadar 28-30 aralığında oyalanir sonra iki tavan gider 3.gün taban yer birkaç gün sonrasinda da başladığı yere geri gelir uzun zamandır aynı hareketler vallahi sıkıldık yeni bir heyecan lazım mesela akgiray deseki media markt i alıyoruz dese ne guzel olurdu 6 tavan rahat gider

2. Akgiray para verir mi media mark alsın Ada'm iyi niyetli olsa bimeks bu durumda olur mu bir sürü ky yatırımcı mağdur olmuş,bir sürü tedarikçi zor durumda kalmış,bimeks çalışanlar işsiz kalmış acaba haklarını tazminatlarını alabildiler mi sonra gel imkb tahtayı hala açık tut ne demeli.......

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir hayal ürünüdür

3.  Alıntı Originally Posted by alical Yazıyı Oku
    Alacaklılar hisse ortaklığını kabul ettiler haberi gelene kadar 28-30 aralığında oyalanir sonra iki tavan gider 3.gün taban yer birkaç gün sonrasinda da başladığı yere geri gelir uzun zamandır aynı hareketler vallahi sıkıldık yeni bir heyecan lazım mesela akgiray deseki media markt i alıyoruz dese ne guzel olurdu 6 tavan rahat gider
    Kafan iyi herhalde bugün adam batmış borç girtlakta elde posası kalmış portakal kim alır diye geziyor sende şirket almaktan bahsediyon valla akla zararsin

4.  Alıntı Originally Posted by trader38 Yazıyı Oku
    Kafan iyi herhalde bugün adam batmış borç girtlakta elde posası kalmış portakal kim alır diye geziyor sende şirket almaktan bahsediyon valla akla zararsin
    Bende ali gibi düşünüyorum yakında olumlu bir subriz olur diye umutediyorum.
    Kesinlikle yatırım tavsiye değildir

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

5.  Alıntı Originally Posted by eryikob Yazıyı Oku
    Bende ali gibi düşünüyorum yakında olumlu bir subriz olur diye umutediyorum.

Abi adam bı şirketi batırmış borç girtlakta siz yeni şirket almaktan bahsediyorsunuz öyle mi adama gülerler ya sanki ekmek bayatlamis yenisini alacak,

6. Yalandan kim olmuş patlatsin söyle heyecanlı bir haber daha önce almanyadan şirket alacağım dedi o aralar ne mal sattı şimdide desin ki medi Markt la anlaştım desin ne olur ki yalandan ölmez sanırım

7.  Alıntı Originally Posted by trader38 Yazıyı Oku
    Haddini bilerek konuş öyle kafan iyi m iyi kendine gel istersen terbiyesizlik yapma

8.  Alıntı Originally Posted by trader38 Yazıyı Oku
    Abi adam bı şirketi batırmış borç girtlakta siz yeni şirket almaktan bahsediyorsunuz öyle mi adama gülerler ya sanki ekmek bayatlamis yenisini alacak,
    Haber işte herkesin battı bitti dediği yerden çıkar...
    Dersin etyikob demişti...

Sayfa 351/651 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •