Sayfa 351/976 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451851 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 2,801 - 2,808 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. öncelikle sayın cirolix'in yazısını okuduğumda art niyet aradığımı belirtmek isterim.ne demek " Ben KY'ye "çekilin burdan biz bize kalalım" diyorum." sadece bu cümleyle bile sizin ne kadar bencil olduğunuzu anlamayan kalmamıştır herhalde...arkadaşım Allah herkese akıl fikir vermiş,biz ky lar kaybedelim,siz kazanın diye terk mi edelim burayı...her defasında yazıyorum 2017/aralık ayından beri burdayım diye...benim için çok da önemli değil bi 3 yıl daha beklerim ben...

hans Guest
     Alıntı Originally Posted by gurcan74 Yazıyı Oku
    öncelikle sayın cirolix'in yazısını okuduğumda art niyet aradığımı belirtmek isterim.ne demek " Ben KY'ye "çekilin burdan biz bize kalalım" diyorum." sadece bu cümleyle bile sizin ne kadar bencil olduğunuzu anlamayan kalmamıştır herhalde...arkadaşım Allah herkese akıl fikir vermiş,biz ky lar kaybedelim,siz kazanın diye terk mi edelim burayı...her defasında yazıyorum 2017/aralık ayından beri burdayım diye...benim için çok da önemli değil bi 3 yıl daha beklerim ben...
    Ben de sahibinden dolayı olumsuz ve yatay gidiş bekliyorum ama uslubun bu olmaması gerekir sayın cirolix.. gelen eleştirileri daha saygılı bir şekilde cevaplamak lazım.. dayı her zaman iyimser ama eleştireceğim noktası al satlar hususunda ketum davranmasıı. Dayının belirttiği %20 ve %30 luk bantta hareketi para kazandırdı eyvallah.. ama al sat yapanlara.. benim söylediğim de tam bu zaten.. adamın amacı bu hareketlerden para kazanmak.. yoksa dayının dediği gibi gemi güvenli limanda olupta okyanusa açılacak değil.. sadece limanda tur atmak.. dayının önceki oaylaşımında dediği gibi bu sayfaları kayıt altına alalım.. dayının iddiasına göre kağıt 1 sene ve daha uzun vadede minimum2 lirayı ve daha üstünü görecek.. ben de böyle bir şeyin olmayacağını aksine %20 lik bantlarda al sat yapılması gerektiğini iddia ediyorum.. dayı ise kapıdın çok gideceği beklentisiyle beklenilmesi gerektiğini iddia ediyor.. Kayıt altına alalım lütfen; 35 milyonluk parayla 1-2 ay içinde yatırım haberini patlatacak %10-20 lik bir hareket yapıp yeni gelen keklerin ellerine verecek malı.. altı aylık gelir tablosunda ideas ve seykm de yaptığı manipülasyon ile 3 ayşıktaki karı 5 milyon seviysine düşürecek.. kağıdı baskılayıp alttan yerine koyacak.. farklı bir iddian varsa buyur paylaş dayı..

hans Guest
    Dayıyı eleştirdiğim ikinci nokta ise tecrübesine yakıştıramadığım 12/2018 kar tahminiydi.. 15 milyon civarında kar beklediğini söylemilti.. halbuki ideas ve seykm deki yık sonu kapanış fiyatlarından karın olmayacağı net bir şekilde ortadaydı.. benim de atkadığım nokta, kar hesaplanmasında iştiraklerin hisse bedelinin alış fiyatına göre değil bir önceki hesap döneminin kapanış fiyatının temel alınması prensibi imiş.. bu basit muhasebe ilkesi kendi adıma 2019 başındaki fiyat hareketlerinden yararlanamama yoş açtı.. bu kadar tecrübeye sahip dayının bu konuyu atlananadı gerektiğini düşünüyorum

hans Guest
    2019-3 karını 31.250 milyon olarak hesapladığımda ideastaki iştirak adedinin 2 milyon lot ve seykm deki iştirak adedinin 5 milyon olduğunu faaliyet raporundan tespit ederken dayının hisse adetleri hususunda farklı rakamlar telaffuz etmesi de eleştirdiğim bir diğer nokta.. faaliyet raporunu okumadan görüş belirtmesini eleştiriyorum.. bir de borsayı bilmiyorsunuz öğreteceğim gibi benlik içeren iddiaları hoş durmuyor.. ama dayımın yorum ve katkılarını göz ardı etmek kimseye takışmaz.. hepimiz farklı görüşlere sahip olup farklı düşünce ve eleştirilerimizi ortaya koyabiliriz.. ama dayıya ceya başkasına senli benli hitap edip hakaretvari konuşma yapmak yakışıksız kaçıyor

hans Guest
     Alıntı Originally Posted by hans Yazıyı Oku
    Sene sonunu 10 milyon kar ile kapatır.. ideası 11 tl ye düşürür seykm ide 4 tl de tutar.. 35 milyonun faiz geliriyle yetiniriz.. 35 milyonu bu aylarda bir şirkete yamar.. tabi bu şirketin hisselerini daha önceden karısı, kendi ve yakın çevresi tarafından belli miktar toplamış olur.. satın alınan şirketin hisselerini (şahsı adına aldığı) yükselterek yeni gelen kazlara itinayla yedirir.. sene sonunda satın alınan şirketin hisse değerini satın alma fiyatına geri getirir.. böylece 31.12 de ortada kar fakan kalmaz.. ayda bir yaptığı %10 ila %20 lik trade ile cebini dolduruken uzun vadeli düşünen benim gibi küçük yatırımcıları düdükler.. küçük hesapların şahsiyetsiz yatırımcısı becerikli haremağası
    Açıklanmadan önce 3 aylıktaki yüksek karı hesaplayıp haremağasının olası taktiğine dair yorumum

hans Guest
     Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    sayın hans öğrenemiyeceksiniz bu borsayı

hiç baktınmı patron ne kadar bedavadan mal toplamış

bedelliye katılım çok az olmuştu hepsini patron topladı

oda yetmedi borsadan topladı

bu hıssenin buralarda kalması en çok kime zarar verir sence
    Buda senin benim kar rakamını kulkanıp %10-20 lik bir hareketle ky a mal yedirme operasyonu olacak tahminime verdiğin cevabın dayı

hans Guest
    Buda senin benim kar rakamını kulkanıp %10-20 lik bir hareketle ky a mal yedirme operasyonu olacak tahminime verdiğin cevabın dayı
    Yazışmaların tarihi 29/03/2019

hans Guest
    Yazışmaların tarihi 29/03/2019
    Pardon 29/04/2019 olacaktı.. yanlış yazmılım

Sayfa 351/976 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451851 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz