Sayfa 351/969 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451851 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 2,801 - 2,808 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Dolar bazında heryil %25 kazandırmış ya son 5 yılda dolar bazında kazandirmadigi her %25 i toptan kazandırma ihtimali var mıymis kurulda patronlar ne diyor bu işe soran oldumu
    Böyle bir soru sormadım. Kazandırmadığı her yıl için dolar bazında %25 kazandırma ihtimali yok gibi.
    2016 gibi çok olumsuz yıllar var, aradaki dönemde kur da hızlı arttı.
    Sürpriz yapabilecek şirketler olabilir ama umut fakirin ekmeği olmasın.

Bakın ilk sırada satılabilecek şirketler Sportive, Numnum ve Tatilbudur dur. İlk ikisi her an satılabilir şirketlerdir.
    Ben bu 3 şirketi toplamda 30 mio dolara satsalar sonucuna fitim.
    Ha olur da bu şirketlerden yanlızca birisi bu fiyata yakın bir fiyattan gider onu bilmem.
    Çıkış olursa hem moral olur hem de çok daha dikkatli yatırımlar yapabilirler.
    Olsun da nasıl olursa olsun noktasına geldim.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

2.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Böyle bir soru sormadım. Kazandırmadığı her yıl için dolar bazında %25 kazandırma ihtimali yok gibi.
    2016 gibi çok olumsuz yıllar var, aradaki dönemde kur da hızlı arttı.
    Sürpriz yapabilecek şirketler olabilir ama umut fakirin ekmeği olmasın.

Bakın ilk sırada satılabilecek şirketler Sportive, Numnum ve Tatilbudur dur. İlk ikisi her an satılabilir şirketlerdir.
    Ben bu 3 şirketi toplamda 30 mio dolara satsalar sonucuna fitim.
    Ha olur da bu şirketlerden yanlızca birisi bu fiyata yakın bir fiyattan gider onu bilmem.
    Çıkış olursa hem moral olur hem de çok daha dikkatli yatırımlar yapabilirler.
    Olsun da nasıl olursa olsun noktasına geldim.
    3 iştirakin toplamı 30 milyon dolara mı satılsa
    Bu üç iştirake yatırılan toplam para 45,399,473 dolar. Bu 3 ünü 30 a satıyorsa zaten kapıya kilidi vursun, biz batmışız zaten

3.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Daha nereye düşer ki bu lanet hisse
    Borsa tarihimde para kazanamadığım tek hisse. 2015 - 16 arası taşıdım, yılmadım, geri geldim, buradayım. Tek lotum yok Sn. Noreply'ı hatırlıyorum. Çok komik tipler vardı hamburgerci diye sayıklayan bekar bir arkadaş vardı Sn. Village People nickli arkadaş vardı kimse kalmamış gibi.

Yavaştan tekrar alıma başlayacağım. Stop loss yok hedef yok alim dediysem büyük paralar değil portföyümün kademeli %5 ini tekrar buraya bağlayacağım.

Tek sebebi ucuz olması ve is olması ve daha önce para kazanamamış olmam. Akıl mantık işi değil değilse mevcut durumda alım yapmak.

Işler iyiyken herkes alır ben isler kotuyken mal almayı seviyorum herkese bol kazançlar.

Sayın noreply abicim bence canın çok sıkılmış.haklisin ,5yil önce 2,13 TL den sattığım hisse bugün 1.5 tlde. Bu arada endeks uçmuş.hiseler 3-4 kat pirim yapmış.insan çileden çıkar. Bence bir süre uzaklas şu hisseden.saglik daha önemli.

Çok karamsar düşünüyorsun.3 şirket 30 milyon dolara satilsa sevinecen.bence sadece tatil budur o para eder.bir kaç hafta önce 52milyon karşılığı hisseleri teminat yapma haberleri vardı.hissenin %10 üstelik. %20hisse var oldu 104milyon.bankalar teminatı düşük tutar.%30 iskonto yaptıysa oldu 130 milyon.bol 4 dolara olur 32.5milyon dolar Moral bulalım biraz yat.tav.degil
    Moral amaçlı bir yazı

Moral bulmak isterseniz tüm iştirakler e fiyat tespiti yaptırın bana da telefon la da yazilmiyorki

7.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Dolar bazında heryil %25 kazandırmış ya son 5 yılda dolar bazında kazandirmadigi her %25 i toptan kazandırma ihtimali var mıymis kurulda patronlar ne diyor bu işe soran oldumu
    Dolar bazında her yıl yüzde 25 kazandırdı yanlış .
    Dolar bazında yüzde 4-5 getirisi var yıllık.

8. http://www.isgirisim.com.tr/yatirimc...rma-raporlari/

Burdan Edison raporuna bakabilirsiniz .
    2002-2013 arası şirketlere 73 milyon yatırım yapmış ,170 milyon çıkış yapılmış.sanirim yıllık getiri dolar bazında yüzde 6 gibi .(novotek ve ortopro eldekaldi)eldeki nakit paranın getirisi bunun bile altında.

Sayfa 351/969 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451851 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •