2009 dan beri hisse nette...
spek düştükçe alacam , seni bla bla da bekliyorum , zararına satış yok , gerekirse 5 sene beklerim
cümleciklerini her duyduğumda 10 tl alsa idim
köşe idim
speğin amacı senin paranı alıp karşılığında atsan atılmaz satsan satılmaz hisse senedi adı altında bir kağıt parçasını sana sıfır faiz ile yıllarca taşıtmak olmasın sakın hı??
hiç tahta yapıcı tanıdınız mı bilmiyorum..tanımadıklarını varsayıyorum bunları yazanların..
ben tanıdım.
nasıl hareket ettiklerini de çok iyi bilirim..
yok mal kaptırmışda alma telaşında imiş de..
bunun için gitmiş MSCI endeksinden çıkarttırmış da ..
vay anam vay ne efsane hikayeler..
banka hissesidir olmaz böyle muhabbetler derken..
way arkadaş KY her yerde ky..
neden kazanamıyor yıllar geçtikce daha iyi anlıyorum..
tahta yapıcı , spek diye bir adamı nerede ise tanrı moduna sokuyor..
sonra da bu tanrı nın salak olduğuna inanıyor..
bir akıllı kendisi..
hadi bizi kandırdılar aldık.dün tahtadan 20 milyon lotu çeken yabancıda kandırıldı iyi mi.yersen tabii......
ben birşey bilmiyorum.bilsem burda işim ne.
163 maliyet spek tahta yapıcı yabancı cart curt tanımam acemiyim 0.30 cent komik ky yim kazanamaycağım he![]()
biz zarardayız aldık tamam da siz ne pozisyonda sınız onu anlamakta güçlük çekiyorum.aslında tahmin edebiliyorum yazdıklarınızdan ama sizden tekrar duymak isterim.şuan piyasada daha ucuzu varsa bankalar arasında onuda belirtebilirseniz sevinirim.yerinde saydıkça kağıt ben demiştim tu kaka tarzı yazılar size ne kazandırıyor onuda anlamış değilim.çok bilinmeyenli denklem gibi yazıp durmanızada anlam veremiyorum.para kaybeden insan kırıcı olabilir ve tahrik ediyorsunuz bunuda bilin isterim......
ben birşey bilmiyorum.bilsem burda işim ne.
sayın doktorum
eğitimli bir insansınız
5-6 aydır yazıyorum burada..
pozisyonu mu ve yazma nedeni mi de 40 kere belirtmeme rağmen hala ısrarla neden diye soruyorsunuz..?
Son olarak şunu belirtim..
1.82 üzerinde kapanışlar yapması durumunda ortalama düşürme manasında düşünürüm..
İkinci ortalama düşürme noktam da olası bi ortak çekilme , batma devletleştirme şu bu davasında hisse tabana oturduğu noktasıdır..
BBVA türkiye operasyonlarından memnun değiliz demiş..
UNICREDIT in de memnun olmadığını sanıyorum..
Son düzenleme : gundwane; 14-11-2018 saat: 15:28.
ben bu çakalların tahta yapıcya uşaklık ettiğini biliyom sadece![]()
Yer İmleri