Sayfa 351/822 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451 ... SonSon
Arama sonucu : 6571 madde; 2,801 - 2,808 arası.

Konu: YKBNK - Yapı ve Kredi Bankası

1.  Alıntı Originally Posted by ubatu Yazıyı Oku
    Onların msci ı varsa bizimde Allahımız var.Elbet birgün geri dönüp alacaklar
    Puhaha bu iyiydi işte

2. 2009 dan beri hisse nette...
    spek düştükçe alacam , seni bla bla da bekliyorum , zararına satış yok , gerekirse 5 sene beklerim
    cümleciklerini her duyduğumda 10 tl alsa idim
    köşe idim

speğin amacı senin paranı alıp karşılığında atsan atılmaz satsan satılmaz hisse senedi adı altında bir kağıt parçasını sana sıfır faiz ile yıllarca taşıtmak olmasın sakın hı??

hiç tahta yapıcı tanıdınız mı bilmiyorum..tanımadıklarını varsayıyorum bunları yazanların..
    ben tanıdım.
    nasıl hareket ettiklerini de çok iyi bilirim..
    yok mal kaptırmışda alma telaşında imiş de..

bunun için gitmiş MSCI endeksinden çıkarttırmış da ..
    vay anam vay ne efsane hikayeler..

banka hissesidir olmaz böyle muhabbetler derken..
    way arkadaş KY her yerde ky..
    neden kazanamıyor yıllar geçtikce daha iyi anlıyorum..

tahta yapıcı , spek diye bir adamı nerede ise tanrı moduna sokuyor..
    sonra da bu tanrı nın salak olduğuna inanıyor..
    bir akıllı kendisi..

hadi bizi kandırdılar aldık.dün tahtadan 20 milyon lotu çeken yabancıda kandırıldı iyi mi.yersen tabii......
    ben birşey bilmiyorum.bilsem burda işim ne.

4. 163 maliyet spek tahta yapıcı yabancı cart curt tanımam acemiyim 0.30 cent komik ky yim kazanamaycağım he

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    2009 dan beri hisse nette...
    spek düştükçe alacam , seni bla bla da bekliyorum , zararına satış yok , gerekirse 5 sene beklerim
    cümleciklerini her duyduğumda 10 tl alsa idim
    köşe idim

speğin amacı senin paranı alıp karşılığında atsan atılmaz satsan satılmaz hisse senedi adı altında bir kağıt parçasını sana sıfır faiz ile yıllarca taşıtmak olmasın sakın hı??

hiç tahta yapıcı tanıdınız mı bilmiyorum..tanımadıklarını varsayıyorum bunları yazanların..
    ben tanıdım.
    nasıl hareket ettiklerini de çok iyi bilirim..
    yok mal kaptırmışda alma telaşında imiş de..

bunun için gitmiş MSCI endeksinden çıkarttırmış da ..
    vay anam vay ne efsane hikayeler..

banka hissesidir olmaz böyle muhabbetler derken..
    way arkadaş KY her yerde ky..
    neden kazanamıyor yıllar geçtikce daha iyi anlıyorum..

tahta yapıcı , spek diye bir adamı nerede ise tanrı moduna sokuyor..
    sonra da bu tanrı nın salak olduğuna inanıyor..
    bir akıllı kendisi..
    biz zarardayız aldık tamam da siz ne pozisyonda sınız onu anlamakta güçlük çekiyorum.aslında tahmin edebiliyorum yazdıklarınızdan ama sizden tekrar duymak isterim.şuan piyasada daha ucuzu varsa bankalar arasında onuda belirtebilirseniz sevinirim.yerinde saydıkça kağıt ben demiştim tu kaka tarzı yazılar size ne kazandırıyor onuda anlamış değilim.çok bilinmeyenli denklem gibi yazıp durmanızada anlam veremiyorum.para kaybeden insan kırıcı olabilir ve tahrik ediyorsunuz bunuda bilin isterim......
    ben birşey bilmiyorum.bilsem burda işim ne.

6.  Alıntı Originally Posted by drozaksoy Yazıyı Oku
    biz zarardayız aldık tamam da siz ne pozisyonda sınız onu anlamakta güçlük çekiyorum.aslında tahmin edebiliyorum yazdıklarınızdan ama sizden tekrar duymak isterim.şuan piyasada daha ucuzu varsa bankalar arasında onuda belirtebilirseniz sevinirim.yerinde saydıkça kağıt ben demiştim tu kaka tarzı yazılar size ne kazandırıyor onuda anlamış değilim.çok bilinmeyenli denklem gibi yazıp durmanızada anlam veremiyorum.para kaybeden insan kırıcı olabilir ve tahrik ediyorsunuz bunuda bilin isterim......
    sayın doktorum
    eğitimli bir insansınız
    5-6 aydır yazıyorum burada..
    pozisyonu mu ve yazma nedeni mi de 40 kere belirtmeme rağmen hala ısrarla neden diye soruyorsunuz..?

Son olarak şunu belirtim..
    1.82 üzerinde kapanışlar yapması durumunda ortalama düşürme manasında düşünürüm..

İkinci ortalama düşürme noktam da olası bi ortak çekilme , batma devletleştirme şu bu davasında hisse tabana oturduğu noktasıdır..

BBVA türkiye operasyonlarından memnun değiliz demiş..
    UNICREDIT in de memnun olmadığını sanıyorum..
    Son düzenleme : gundwane; 14-11-2018 saat: 15:28.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by mescil Yazıyı Oku
    Biraz daha teknik olarak anlatmam gerekiyor. Dünden itibaren MSCI global endeks elindeki bütün yapı krediyi ay sonuna kadar MSCI prop deske kiralıyor. Prop desk bunu ay sonuna kadar satıyor (shortluyor). 30 Kasım kapanış seansında MSCI fon borsada malı kapanış fiyatından prop deske satıyor, prop açığını kapattığı için malı t+2 de fona devrediyor, fon da kapanışta sattığı için malını sıfırlamış oluyor.

Bu arada ağustostan beri satan diğerleri alma fırsatı olarak görür mü bilemem.
    mescil msci turkeyi hangi platformdan alıp satıyorsunuz ?
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

8. ben bu çakalların tahta yapıcya uşaklık ettiğini biliyom sadece

Sayfa 351/822 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •