Sayfa 351/700 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451 ... SonSon
Arama sonucu : 5593 madde; 2,801 - 2,808 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Tarila Yazıyı Oku
    Yok hocam ben daha da yapıştım 23'den vermiştim 22-22.60 arası geri koydum
    Bir ben beceremiyorum sanırım bu ver al meselesini

2. Ben de dün vermiştim 23 üzeri. Burada yazmak istemedim etkilememek için. Bir lira altından yerine koydum. Bu kağıtta calisan güzel bir yükselen bant var. Onu göndereceğim bir ara.

3.  Alıntı Originally Posted by selcukylm Yazıyı Oku
    Bir ben beceremiyorum sanırım bu ver al meselesini
    Hocam ben endeksinde düzeltme yapabileceğini tahmin ederek risk aldım açıkçası. Yoksa bu seviyelerden sat-al çok riskli her an kopabilir.

Alıntı Originally Posted by devletmemuru Yazıyı Oku
    Ben de dün vermiştim 23 üzeri. Burada yazmak istemedim etkilememek için. Bir lira altından yerine koydum. Bu kağıtta calisan güzel bir yükselen bant var. Onu göndereceğim bir ara.
    Hocam o bandı bende gördüm ama bu bant bizi çok yavaş yukarı götürür.. Bence o kanalı kırmamız lazım

4. Bir ayda dolar artışı yüzde 12. Bir ayda algyo artışı yüzde 4. Elinde büyük ölçüde doviz tutan bir şirket oldugunu tekrar hatırlayalım.
    Kağıtta bariz bir toplanma emaresi henüz yok. O yüzden bant içi endeks hareketlerine uyumlu ilerlemeye devam ediyor.
    Sene sonuna yaklastikca hareketin öyle böyle devam etmesi beklentim. Dolar 10.5 civarında seneyi kapayabilir.

5. https://www.tradingview.com/x/WR3fP82A/
    Şair akıllı ol malını alırlar diyor.

Göreceli olarak xgmyo endeksinin kırılması önünü açar. Başka görünürde bir şey yok.
    Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.

6. Teknik olarak 23.18 üstü kapanislar bar boylarini arttirir. Kısa vadede 24.3 lu rakamlari gorebilir. Golden cross kesisimi de gerçekleşti.
    Gyolarin çoğu hareketli.
    Ytd.

7.  Alıntı Originally Posted by devletmemuru Yazıyı Oku
    Teknik olarak 23.18 üstü kapanislar bar boylarini arttirir. Kısa vadede 24.3 lu rakamlari gorebilir. Golden cross kesisimi de gerçekleşti.
    Gyolarin çoğu hareketli.
    Ytd.
    Gelecek bir kap önünü açar y.t.d.

Sayfa 351/700 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •