Sayfa 351/1001 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451851 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,801 - 2,808 arası.

Konu: Viop - XXIX

1. Bırak yazsın..indikatör o..
     Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Her sayfanın yarısi sensin ve hep aynı laflar. Hangi ara işlem yapıyorsun amaç ne. Toplanip haklisin desek birakirmisin bu kadar yazmayi
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. BIST 100 1420-1440 arasına sıkış durumda ne tarafa kırarsa 6-7.000 puan gözüküyor gibi.

3. Aynen burayı da hapishane kılıyor bazı tipler..Ama biz uyarı alıyoruz..
    Manipülasyon da yapmıyoruz..
    Sadece ortaya koyuyoruz..
    Neyse sağlık olsun
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    öyle insanlar gördüm ki,peynirin siyah olduğundan emin olarak iddiasının arkasında.o kadar emin ki sen bu değişmez yargıyı düşünmeye başlarsın.

sonuçta bu toplumda nevrotik-psikolojik rahatsızlığı olan kişiler var.

80 milyonuz.bu toplumun %10-20 u mükemmel fıtrat-karaktere sahip.bu yüzde on-yirmi her ortamınızda vardır.iyi insanlardan oluşan bir halka kurmak elimizde.

askerlik-hapishanenin belki de ne zor tarafı bu.birileriyle anlaşmak zorundasın.tercihin yok.

4. Koçu yedirmem ..
    Covid çıkmasa endeks 48 bin diyordu covid cıktı endeks 84000 dedi..
    Tespitin dibi

5.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    takılın kafanıza göre.
    garan 7 de görüşürüz.
    Koç bu muhabbetleri bırak orada görüşürüz burada görüşürüz 2019 dada aynısını yaptın ben 130.000 derken sen 48.000 diyordun bu işin iddiası olmaz .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    ben senin işlem yaptığını sanmıyorum.
    boşa yazıyorsun burda.
    gönderdiklerime bakmıyorsun bile.
    anca laba luba
    21 aralık ptesi.sadece o gün 8.4 mil.hacim var...bunun gibi çok günlerim var...evet sıra sende,son 10 güne ait işlem dökümünü göster..

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    takılın kafanıza göre.
    garan 7 de görüşürüz.
    bak kızma darılma ama vallaha ezbere konuşuyosun.. seninkisi o zamana kadar ya kral ölür, ya at ölür, ya ben ölürüm hesabı...
    dolar falan takip emiyorum ona bişey diyemem ama eğer olaya garan a baktığın pencereden bakıyorsan.. olmaz o iş mümkün değil... adamlar torbayı sırtına samışlar alıp kaçmak için olmadık numara çekiyorlar sen 7 den bahsediyon.. eğer gerçekten bu oyunun içindeysen takip et en fazla düzeltme olur. başkada bi numara olmaz. şimdi böyle eleştiriyorum diye kimse fırsat bilmesin biz başbaşa laflıyoruz. fırsatcılık yok. yakalarım...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

8.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Adamda ne inat var dolar düştükçe yukarıdaki hedefleri artıyor. Eskiden 15 16 diyordu şimdi 20 25 olacak diyor üstünede 1000 baz puan bu noktada merkez faiz artıracak diyor. Gerçi 7.65 i kırmasını bende beklemiyordum ama kırdı.
    mb eylülde faiz arttırmaya başlayınca yıl sonu 7.20 lere düşer demiştim. sonra ekimde ters köşe yaptı doları 8.50 lere çıkardı.
    faiz arttıkça yabancı girişi ve biraz da yerlinin panik satışları şimdilik doları düşürüyor.
    bizim normal vatandaş pahalıdan alır ucuzdan satar genelde.

Sayfa 351/1001 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451851 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •