Sayfa 351/531 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 2,801 - 2,808 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

temettüsü için alınan kağıt var,
    trade için alınacak kağıt var,
    uzun vade için alınacak kağıt var.
    orta ve kısa vade için var.
    bunların hesabını iyi yapmak gerekiyor.

Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
    selamlar:
    yazdıklarınız tamaem doğrudur.
    tek söyleyeceğim şey,
    az evvelde yazmıştım tekrarı olacak,
    kurumsal kağıtlar hariç,
    diğer kağıtların bilançolarına dikkat edin,
    çoğu sahtedir.
    tekrar ediyorum,
    kurumsal kağıtlar hariç,
    onlarda tezgah olmaz.
    dikkat ederseniz yabancılar çoğunlukla temettü veren kurumsal kağıttalardır.
    ikinci üçümcü sınıf kağıtlarda buyurduğunuz gibi yabancı görünümlü soygunculardır.
    güvenilmez firmaları ayırmanın en kolay yolu, çalıştığınız bankanın kredili alıma müsaade edip etmemsidir. banka diyorum altını çizerim. gözaltı pazarından bahsetmeye dahi gerek duymuyorum.

alın 1 dakika evvel gelen mesaj,
    çokta sevdiğim bir arkadaşım.
    şimdi ben buna ne diyeyim,
    oturduğum yerde bana üzüntü oluyor...

Baba saygılar ben (x) öğretmen nasılsın Rtalb te uzun süre görüşmüş idik..ama yıllarca süründürüp bizlere yar olmadı nasip..şimdi de 6 maliyet ile crdfa terste kaldım Hasan meşe denen biri kağıdı sosyal medyada pazarladı millete resmen çok pis geçirdiler ben ona bakarak almadım banka falan aldılar birde patron sofi yamuk yapmaz dedim ama borsa nın dini imanı yok

üzülmemek elde değil,
    hep aynı tezgah ve insanlar inanıp kağıda giriyorlar.

alın 1 dakika evvel gelen mesaj,
    çokta sevdiğim bir arkadaşım.
    şimdi ben buna ne diyeyim,
    oturduğum yerde bana üzüntü oluyor...

Baba saygılar ben (x) öğretmen nasılsın Rtalb te uzun süre görüşmüş idik..ama yıllarca süründürüp bizlere yar olmadı nasip..şimdi de 6 maliyet ile crdfa terste kaldım Hasan meşe denen biri kağıdı sosyal medyada pazarladı millete resmen çok pis geçirdiler ben ona bakarak almadım banka falan aldılar birde patron sofi yamuk yapmaz dedim ama borsa nın dini imanı yok
    geçmiş olsun,para kaybediyorsun fakat tecrübe kazanıyorsun, tecrübe parayla alınmıyor kazanması daha zordur diyebilirisiniz mesela . ne diyeyim diye sordunuzya fikrimi söyledim.

6.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    dyo boyanın tahtacısından hiç haz etmem ama ilk çeyrek 133 milyon kar da çok güzel olmuş.
    Sana ne tahtacısından toprağım?

selamlar:
    canım ciğerim önemli olan zamanlamadır,
    kağıt ne zaman alınır
    ne zaman satılır.
    bütün mesele bu.
    genelde UV yatırımcıyımdır şunu söyleyebilirim elimde 12 yıldır tuttuğum hissem var. UV için alacağım hissem zaten OV de izlemede olduğum ve alım için aralık belirlediğim hisselerden olur. alım aralığına geldiğinde/yaklaştığında işlem hacminin ölmesini,kuş uçmaz kervan geçmez hal almasını,internette ve topiklerde de unutulmuş olmasını gözlerim. hisse yataydayken yada düşerken her gün bıkmadan,kendimi göstermeden ufak ufak pasif alıcı olurum,fiyat önemli değildir. çuvalı doldurduktan sonra dahada uğramam tahtaya hedefime gelmesi için soteye yatarım. satış için belirlediğim aralığa geldiğinde ne zamanki tahta yoğun işlemden takip edemez hale gelir,heryerde adı geçiyodur (heleki kuşlu sitede adı muhakkak geçiyodur) işlem hacmi anormal artmıştır... kuluçka tüm malı aktif verir gider bi dahada uğramaz. elimdeki hisse hedefime gelmekte biraz gecikti şu an için hala x10 civarıyım fakat 12 yıl beklemek kesmiyor tabii. bi bakmışım 1 ayda hedefe gelmiş, 12 yıl bekledim evlatlığım oldu diye acımam basarım tetiğe.

Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Sana ne tahtacısından toprağım?
    usta adam 1000 lotun peşinden koşuyo hasta ediyo adamı. ben şimdi ordan 50 bin lot alsam 6 ay bayıltır tahtayı namıssız.

Sayfa 351/531 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •