Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 351/681 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451 ... SonSon
Arama sonucu : 5445 madde; 2,801 - 2,808 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Savunma Sanayi Baskanı İsmail Demir:

"2022 ihracat rakamlarını beklediğimiz ölçüde yakaladık ve aştık. 2023 için 6 milyar doları gözümüze kestiriyoruz, çok daha üstü de olabilir."

2023 yilinda ihracatini oransal olarak en cok artacak sirketin Aselsan olmasini bekliyorum.

Cunku Ihracaat potansiyeli yuksek bazi cok kritik projelerin test sureci bitiyor ve seri uretimi 2023 de basliyor.
    Oooo süper haber…

Oransal olarak diyerek tabi matrah olarak Baykar’a yaklaşması zor demiş oluyor…

Ama önemi yok.

Önemli olan tam tahmin ettiğim gibi 3-5 yıldır Ar-Ge ve geliştirmesi süren bir sürü ürünün test süreçlerinin bitip ülkemize ve bazı yabancı ülkelere sunulma yılı olacağı.

O nedenle çok memnun oldum.

Bu sene Aselsan yılı olsun inşallah.

Asla ytd

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Asla yatırım tavsiyesi değildir

Bir siyasi parti Ülkenin önüne geçti Baykar Aselsan'ın önüne geçmiş çok da şaşırmamak lazım...
     Alıntı Originally Posted by 1.Yavuzhan Yazıyı Oku
    İsmail efendi uyanıklık ve laf cambazlığı yapıyor. Mesela ASELSAN 2022 de 100 milyon dolar ihracat yaptı diyelim ve oransal olarak 2023 te yüzde üçyüz artırdığı zaman 300 milyon dolar yapar.
    Baykar yüzde yüz artırsa 2 mikyar dolar üzeri para alır.
    Şimdi demişya 6 mşlyar dolar savunma sanayi ihracat yaoacak diye. Oranları seviyor bu adam sormak lazım yüzde kaçı aselanın olacak bu 6 milyarın oranı versin bakalım. Seslerimiz beyefendinin kulağına gitmeye başladı dahada gidecek Twitter de burada YouTube'de ulaşıyruz bir kaç kişi ile şimdilik. O bir kaç kişi yakında bir çok kişi olacak inşallah. Yok öyle biz yatırımcıyı es geçip Baykarı zengin etmek. Oran diyor hala işi yokuşa sürüyor. Bir rakamının on katı on eder yüz rakamının ise bin. Hangi rakamın oranını kastediyor ben gayet iyi anladım hala üç kağıtçılık pelinde belli ki
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : skpmk; 08-01-2023 saat: 21:40.
    Ne Olursan Ol Önce İYİ İNSAN Ol

3. baykar asels ve roketsan olmasa çok sıradan bir iha siha olurdu..bu bir ekip işi...asels olmadığı platform yok..

4. Yaw yine yazmayayim diyorum. Ama birilerinin burda planli bir dezinformasyon faaliyetleri yuruttuklerini gorunce insan sessiz kalmaya dayanamiyor.

Bu silikler ya tahtacinin tetikcileri, ya mallarini asagidan kaptirmis al satcilar yada belirli bir siyasi yapininin trolleridir.

Aselsanin en buyuk is ortaklari Tusas, Meteksan, Roketsan, MKE gibi kamu kuruluslari ve yuzlerce diger Kobi sirketleridir..

Aselsanin Baykar ile is iliskileri is hacmi icinde payi %1 bile degildir.
    Baykar havacilik sektorunde faaliyet gsteriyor. Havacilik sektorunde faaliyet gosteren kamu sirketi Aselsan degil TUSAS dir.

Bari bir karalama yapacaksaniz bunu ayni sektorde faaliyet gosteren Baykar-Tusas uzerinde yapinizki tutunacak bir daliniz olsun....Sektorle ilgili bilgisizliginizi bu kadar cok belli ettirmeyiniz.....

Bakiniz son zamanlarda Aselsan uretmeye basladigi EO cats, Aesa radar ve EH podlarini test calismalarini Baykarin TB2 ve Akinci ihalari uzerinde yapiyor. Neden Tusas in Anka ve Aksungur ihalari uzerinde denemiyor ?

Cunku Baykarin ihalari savas sahasindaki ustun basarilari butun dunya tarafindan artik biliniyor.....Aselsanin TB2 veya AKINCI uzerinde test ettigi her sistem kalite bakiminda dunyada ittibar goruyor.

Taktik IHA sinifinda TB2 sadece ANKA nin degil Cin, Israil ve ABD nin taktik iha pazarinida buyuk olcude ele gecirdi. Bir ara Cinin taktik ihasi olan Wing Loong kuresel iha pazarinda TB2 nin cok onunde....Simdi neredeyse artik urun satamaz hale geldiler.

Biz Suriye ve Libya harekatlarinda hem TB2 Hemde ANKA yi kullandik.
    Ama catismalarda cok daha fazla TB2 kullanmamiza ragmen daha cok ANKA kaybettik. Cunku ANKA daha buyuk oldugu icin radar kesitleride daha buyuktur...Aero dinamik tasarimi, Elektronik ve yazilimlari TB2 kadar gelismis degildir. Onun icin daha kolay tespit edilebiliyor ve daha kolay vuruluyordu. Ustelik ANKA nin birim maliyetide daha pahali.....

TUSAS sayili adetlerle ANKA yi sadece 3 ulkeye ihracat yapabilirken Baykar bugun 27 ulkeden siparis almis durumda. Ulkeler 2-3 yil sonrasina bile siparis verebiliyorlar.

Daha oncede yazdim. 4-5 yil sonra belki erken olur. Ama 5-6 yil sonra Turkiye savunma sektorunde ihracaat lideri Aselsan olacaktir.
    Son düzenleme : abartin; 09-01-2023 saat: 00:02.

5. https://www.youtube.com/watch?v=6q2sJ54dWIs

Birilerine gerek yok ki. Uzun bir röportaj verilmiş. Yandaş olanlar bile kuşa çevirmiş öyle yayınlamışlar.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7 yıldır buradayım
    5 yıldır uv deyim 1 tek Lot satmadım, SATMAM
    Hiçbir siyasi partiyi desteklemiyorum
    Malum partiden önce de Aselsan vardı, malum partiden sonra da Aselsan var olacak.

Sadece ve sadece Aselsan'ın birilerinin çiftliği olmasına karşıyım.

Beğenmiyorsan engele bas geç...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ne Olursan Ol Önce İYİ İNSAN Ol

Allah'tan yazmıyor birileri. Başlarım sizin siyasetinizede Baykarı can hıraş savunmanızada.
    Daha kaç defa yazacağım anlamanız için. ASELSAN fasoncu yapılıyor hala 5 sene sonra savunma sanayinde ihracat lideri olacak diyor şaka gibi. 2022 de ne engeldi ihracatta lider olmasına. Kaç senedir yönetim biz yatırımcıları koruma adına ne yaptı. Trol diyenler en büyük trol bayakrın en büyük yancısı. Aklı olan aselsanda yatırımı olan brnim dediğime neden karşı çıkar ?
    Açık açık söyleyeyim ASELSAN sömürülüyor kardeşim. Bu şirket neden şu anda ihracatta lider değilde Baykar lider üstelik tek bir ürünle.
    Salaklıktan öte avanaklık yapanlar var burada. Siyaset umurumda değil ben yatırım yaptığım şirketin durumuna bakıyorum. Dünya kadar ürün yapsa bize sadece hamaset düşüyor. Paralar baykar tarzı aşırı özel şirketlere gidiyor. Çekin aselanı borsadan o zaman açın baykarı halka. Ama Baykar ne zaman borsaya girer söyleyeyim. İktidar değişir avanta gider o zaman hoop açarlar baykarı borsaya. Savunmayı karseşim bu edepsizliği

Üstelik özel bir şirketi güzellerken devletin şirketinin yaptığı ihayı sihayı gömüyorsun. Burak tusaşı ASELSANın kendisi baykardan çok daha öte siha yapar. Yatırım yaptığın yada yaptığını iddia ettiğin şirketi tanımıyorsun anlaşılan. Siyasi ideolojik kaygılarla onu bunu savunmayı yada gömmeyi bırakında yatırım yaptığınız şirketi dolayısılyla kendi haklarınızı savunun. Kaç defa sordum cevap veren yok. Biz yatırımcılar için bu ASELSAN yönetimi en son ne yaptı. Düzenli temttü mü verdi geri alımmı yaptı yada bir açıklamada mı bulundu. Adam ihracat artacak derken bile oransal oranda en çok aselsan artıracak demiş. Dalga geçiyor hala gözümüzün içine baka baka. Burada yancıları mı desem cahilller mi desem savunuyor yapılanları can hırsş şaka gibi

Sayfa 351/681 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •