Sayfa 351/1009 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451851 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 2,801 - 2,808 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Misal dini hassasiyetleri olan bir aileye mensupsun akp den bıktın,baktın içinden chp ye oy vermek de gelmiyor,gider saadet e deva ya geleceğe falan oy verirsin ya da mhp lisin mhp den illallah ettin iktidar da değişsin istiyorsun bak orda iyi parti var gider oy verirsin chpliler olarak en büyük partiyiz ama sağdan say yüzde 25 28 arası oy alıyoruz soldan say gene aynı,bu halimizle iktidarı nasıl devireceğiz.Elbet bazı hassasiyetlerimizden vazgeçeceğiz önemli olan bunların gitmesi.KK başkan olmalı o kesin.Başkanlıkta oylar tek adaya,partiler bazında herkes meşrebine göre oy atsın.O konuda eleştiri olmaz olmamalı.
    Aynen öyle. CB de kk oy verirken millet ittifakında ki küçüklerden birine vereceğim adaya göre. Konya'da MV adayı hangisinin beğendiğim aday adayı yarışacak ona göre vereceğim.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Kk devri sabık yapacakmış, kimle yapacak, birlikte hırsızlık yaptığı yanındaki 2 adamla mı? Demeyecekler mi, ali ve ahmet de vardı yanımızdaydılar? Hikaye anlatmayın millete.
    Gene diyorum, ret bugün akp den istifa ediyorum millet ittifakına katılıyorum dese kk ayaklarına kırmızı halı serer.
    Kusura b askmayın kinim çok büyük. İstikla mahkemeleri tekrar kurulmalı ali babo ve ahmet d ee dahil hepsi yargılanmalı. Kimse hesabı ödemeden masadan kalkamaz.
    Another day in paradise

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Ali ve ahmet kk yanına yerleştirilmiş kriptolardır.
    Niye çıkıpta abd de yapılan gizli pazarlıkları anlatmıyorlar? Niye başbaşa görüşmeleri anlatamıyorlar.
    Another day in paradise

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Bu ülkenin bu hale gelmesinde %50 - 50 payı olan chp ve akp dir. 2 sininde yoktur birbirinden farkları, hdp hangi pazarlıklar karşılığı millete oy verecek, ne çabuk unuttunuz kazılan hendekleri, o hendeklerden kaç asker polisimizi şehit ettiklerini, ellerine fırsat geçtiğinde tekrar daha beterini yapmayacaklarını. Balık hafızamıyız zannediyorlar bizi, Ya bu kdr suriyeliyi ülkeye davet eden ahmet davudovu ne çabuk unuttunuz, daha çok değil 4 sene önce ağız dolusu sövüyordunuz o davudova, ne değişti? Şimdi çıkmış insanların oylarına ipotek koymaya kalkıyorsunuz. Ya fetösever ali babocan? 5x tane özel harekatçıyı bilmem ne bombasıyla yaktılar, bugün çıkmış hem KK hem ittifakları tüm fetöcüleri salacağız diyorlar, KK selocanı ve akp nin eski kasası adı aklıma gelmiyor, serbest bırakacağım diye bağırması, peki siz cehape liler ne çabuk unuttunuz, ali babocanın ve ahmet davudovun da içinde bulunduğu akp nin ülkenin Atatürkçü vatansever subaylarını ERGENOKON diyerekten tasfiye ettiğini, onlarca insanın hapiste öldüğünü.
    Şimdi kalkmış Dr. Sinan Oğan ve muharreme oy vereceklere aptal muamelesi yapıyorsunuz. Bir düşünün 2. tura Sinan Oğan ile irecep kalsa kim kazanır.
    Neyse insanların tümü balık hafızalı değil en azından.
    Bunlara 14 Mayıs 'tan sonra söveceğiz . Eğer bugün söversek daha cook 14 Mayıs'lar bekleriz.

5.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Kk devri sabık yapacakmış, kimle yapacak, birlikte hırsızlık yaptığı yanındaki 2 adamla mı? Demeyecekler mi, ali ve ahmet de vardı yanımızdaydılar? Hikaye anlatmayın millete.
    Gene diyorum, ret bugün akp den istifa ediyorum millet ittifakına katılıyorum dese kk ayaklarına kırmızı halı serer.
    Kusura b askmayın kinim çok büyük. İstikla mahkemeleri tekrar kurulmalı ali babo ve ahmet d ee dahil hepsi yargılanmalı. Kimse hesabı ödemeden masadan kalkamaz.
    senin gibi cahillerin ilk öğrenmesi gereken herkes suç işlediği zamanın yasalarıyla yargılanır
    ilaveten lehe kanun sanığa yarar, sen bu saatten sonra istiklal mahkemelerini de kursan
    hırsızlık yapan idamla yargılansın diye kanunlaştırsan da geçmiş ola, anca bundan sonra yapanı asarsın..
    görevi kötüye kullanmanın zamanaşımı kaç yıl aç googledan öğren sonra hesap sormaya giriş
    5 yıl önce görevde olanları bugün yargılamaya başlasan karar yargıtaydan onanana kadar zamanaşımı dolar, adam pürü pak gider..

Hey allahım sinan oğan veya incenin yüzde 0.00000001 başkan seçilme imkanı var da biz mi değerlendirmiyoruz.Yok işte mümkün değil matematik ortada.Niyet okumak doğru değil ama onların adaylıkları öyle ya da böyle cumhur ittifakının şansını artırmaktan olayı şaibeli olabilecek bir ikinci tur olasılığına taşımaktan başka bir şey değil.E nedir o zaman dertleri.Yazılan eleştirel şeylerin diyelim hepsi doğru e öte tarafta akp var,sedat peker in anlattığı bir sistem var.Adaletsizlikler var liyakatsiz bir yönetim var,ekonomide batık bir sistem var,hiperenflasyon var,afetlerde bile çadır satanları,koruyan milleti dört beş gün enkaz altında bırakan,salgında beş maske dağıtamayan bir iktidar var.Yahu kim gelse bundan kötüsünü beceremez.Bunlar gitmeli.Sonrasına sonra bakarız.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    Eskiden Ramazan ayında sabaha kadar muhabbet dönerdi burada ,kadro zayıflamış. Müdavimlerin sayısı azalmış.

Bir de bu sayfanın müdavimleri birbirine karşı bu kadar kırıcı olmazdı, nasıl bir şeye evrilmiş bu sayfa.

Muhtar Reha abi , ihtiyar heyetini de toplayıp çeki düzen versin şuraya.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Hey allahım sinan oğan veya incenin yüzde 0.00000001 başkan seçilme imkanı var da biz mi değerlendirmiyoruz.Yok işte mümkün değil matematik ortada.Niyet okumak doğru değil ama onların adaylıkları öyle ya da böyle cumhur ittifakının şansını artırmaktan olayı şaibeli olabilecek bir ikinci tur olasılığına taşımaktan başka bir şey değil.E nedir o zaman dertleri.Yazılan eleştirel şeylerin diyelim hepsi doğru e öte tarafta akp var,sedat peker in anlattığı bir sistem var.Adaletsizlikler var liyakatsiz bir yönetim var,ekonomide batık bir sistem var,hiperenflasyon var,afetlerde bile çadır satanları,koruyan milleti dört beş gün enkaz altında bırakan,salgında beş maske dağıtamayan bir iktidar var.Yahu kim gelse bundan kötüsünü beceremez.Bunlar gitmeli.Sonrasına sonra bakarız.
    Abi biz canımızın derdine düşmüşüz; Muharrem 'le Sinan hesaplaşma derdinde. Tamam birçok eleştiri yerinde ve haklı olabilir ama şimdi sırası değil, bunu anlatamıyoruz.

Sayfa 351/1009 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451851 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •