Sayfa 352/964 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452852 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 2,809 - 2,816 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Bu şerefli, namuslu ve ahlaklı Müslümanlar sayesinde Türkiye Dünyada Ateist sayısı en hızlı artan 3. ülke olmuş...

Tebrikler....

2.  Alıntı Originally Posted by baskan7878 Yazıyı Oku
    Yapmayın gözünüzü seveyim ben devlet memuruyum 5 yıldır bekliyorum güzel haberlere rağmen gitmemesi adabımı bozdu eğer yakında daha güzel haberler gelecekse neden alım fırsatı veriyor anlamadım 30 lafın gelişi sinirimden yazdım algı falan değildir yanlış anlaşıldıysam da özür dilerim
    Hassas döneme girilmişken gerçekten algı yapmaya çalışanlar çıkacaktır bu sebepden ötürü kurunun yanında yaşda yanacağı için aman yorumlarımızda biraz daha itinalı davranmakta fayda var arkadaşım bizimde kimleri kasteddiğimiz ortada demekki sizle ilgili bizde yanlış anlamışız. Allah kurtarsın.

3. Moralimizi bozmayalım. Yıllardır bekliyoruz. Bu saatten sonrada satıp gidecek halimiz yok.
    Bize gereken sabır. Bakalım areal bank meselesi ne olacak. Şirketin karlı hale gelebilmesi için bu konunun
    Halledilmesi lazım.

4. Bence yönetimin değişmesi ile duraklama dönemi bitti. İlerleme dönemi başlayacak.

5. Az kaldi sabredin iyi olacak guzel olacak

PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Bu kağıtta neler döndüğünü Devletimiz kurumu spk yetkilileri bilmiyorlar mı? Takaslardaki oyunlar ile ky nin sömürülmesine Devlet kurumlarımızın idarecileri seyirci mi kalıyor. Devlet kurumlarımızdaki idareciler tilkilere yatırımcıyı soymaları için ortamı serbest mi bırakıyorlar. Bu kezbn birilerinin çok ama çoooook canını yakmalı esasen. 4 yıldan fazla oldu nerede Devletimiz kurumlarında yönetici vasfında oturanlar. SPK, kezbndaki fırıldaklıkları bilmiyor mu sanki. SPK, Yatırımcının soyulması için seyirci mi kalıyor? Yatırımcının emeğine fırıldak işlerle göz koymak ... Bu düpedüz soygunluk değil mi?

7. Biz zengin olma pesinde degiliz, nominal degerin ustunde hakettigi yerde parlatin su holdingi

PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Yeni yönetime güvenmiyorum. Eski yönetimdeki tilki ve ekibini korumak için yeni yönetim altında yatırımcıya göz boyarken ( tilki ve ekibini ipten döndürerek, bırakın eski yönetim hatasını matasını yeni yönetim geldi ve ciddiyiz diyerekten) aynı zamanda tilki ve ekibine tahtada fırsatları da serbest bırakıp ikili oynadıklarını düşünüyorum. Oyun içinde oyun döndüğünü düşünüyorum. Burada yatırımcıya yaptırımlar için tilki ve ekibine fırsat verildiğini düşünüyorum. YTD
    Son düzenleme : hasson34; 25-10-2017 saat: 23:52. Sebep: ilave

Sayfa 352/964 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •