Sayfa 352/441 ÝlkÝlk ... 252302342350351352353354362402 ... SonSon
Arama sonucu : 3522 madde; 2,809 - 2,816 arasý.

Konu: TOASO - Tofaþ Oto Fabrikalarý

1. https://www.dunya.com/kose-yazisi/4-...-artisi/698182

ülkede ihracat gerilemiþ lakin ihracat rekoru otomotiv de hisse fiyatý baþký altýnda.
    Burada insanlar boþ konuþur, yalan konuþur. buna göre yatýrým yapýlmaz.biri hisseye girerse, biri çýkar .benim fikirlerim size tavsiye deðildir.laf salatasýdýr.

2.  Alýntý Originally Posted by ozer4151 Yazýyý Oku
    https://www.dunya.com/kose-yazisi/4-...-artisi/698182

ülkede ihracat gerilemiþ lakin ihracat rekoru otomotiv de hisse fiyatý baþký altýnda.
    Üretip satan Tofas yerinde sayýyor, ithal edip satan Doas yükseliyor.
    Al, Sat yada Tut Tavsiyesi Deðildir.

3. Doas 190 dan düþtü 110 lara. Toaso hisse fiyati ayný dönem yukarý gitti. Tofaþ, doasdan daha güvenilir.
    Birde tofas ile doas yarismiyor.
    Doas tamamen otomotiv sektörüyle uðraþmýyor.

Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada insanlar boþ konuþur, yalan konuþur. buna göre yatýrým yapýlmaz.biri hisseye girerse, biri çýkar .benim fikirlerim size tavsiye deðildir.laf salatasýdýr.

4. toaso tahtacýsý bravo .
    endeks rekorlar kýrarken, fiat satýþ rekorlarýný ber taraf ederken .
    bravo fiyatý aþaðýda tutmak için lot satmak her baba yiðidin harcý deðildir.
    hatta hisse fiyatý eksi %2.5 olmalý
    dökün kurtlarýnýzý rahatlayýn .
    endeks eksi %4 giderken de taban olursun

bravo tahtacý alkýþ

5. Bugün yürümesi gerekirdi Akaryakýt zamlarý,artan vergiler ve azalan alým gücü otomotiv satýþlarýnda gerilemeye sebep olabilir mi ?Yüksek talebin katalizörü Her 10 kiþiden 4'ünün yatýrým amaçlý almasý...Bu beni endiþelendiriyor açýkçasý...

6. Bu hisse harbiden düþmeyi abartýyor.18.07.2023 tarihinde
    +2 den seans sonunda -4 kapatmak nedir ?
    Piyasada otomotiv üretiliyor.otomobil yok.
    Bravo tahtacý bravo.
    Aferin, gerçekten nasýl beceriyorsunuz. Bunlar ders konusudur. iþletme fakültesinde sermaye piyasalarý dersinde. Ögrencilere anlatýlmasý gerekiyor.
    (Kurtlarla dans - Ahmet Mergen)

Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. çok tehlikeli bir hisse . zirvesinden hemen ortada bir durum yok iken herþey güzel giderken pat diye indi. %6,5 indi . süründürecek gibi.

8.  Alýntý Originally Posted by ozer4151 Yazýyý Oku
    çok tehlikeli bir hisse . zirvesinden hemen ortada bir durum yok iken herþey güzel giderken pat diye indi. %6,5 indi . süründürecek gibi.
    Gösteri bitti, daðýlýn diyor...
    290-300 aralýðýna gelse satýp defolup gideceðim. Beklediðime deðsin diyorum. Fakat beklediðim aralýða gelmeyecek gibi. Bilançoyu hisseyi aþaðýya basarak beklemeleri iyiye iþaret deðil. Saatlik grafik dün saat 11-12 civarýnda sata döndü. 200 saatlik ortalama olan 250 altýnda saatlik bir iki kapanýþ yapmamalý.
    Bir de ak yatýrýmdan iþlem yapan herif bugün tek kalemde 70 bin lot satýþ yaptý. Zoru nedir delinin anlaþýlýr deðil. Dün zaten tahtayý çökertmiþti.
    Al, Sat yada Tut Tavsiyesi Deðildir.

Sayfa 352/441 ÝlkÝlk ... 252302342350351352353354362402 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •