Sayfa 352/540 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452 ... SonSon
Arama sonucu : 4317 madde; 2,809 - 2,816 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

1. Googleda ULUSE yazıp aratınca çıkan grafiğin altında :

F/K oranı 4,58

yazıyor.
    Burada F/K 10, 8, 6 gibi yazılar yazıldı.

F/K oranı 4,58 olması 10 olmasına göre daha iyi değil mi?

2.  Alıntı Originally Posted by tahirkeles Yazıyı Oku
    Googleda ULUSE yazıp aratınca çıkan grafiğin altında :

F/K oranı 4,58

yazıyor.
    Burada F/K 10, 8, 6 gibi yazılar yazıldı.

F/K oranı 4,58 olması 10 olmasına göre daha iyi değil mi?
    sevgili tahirkeles,

bu tür sığ hisselerde mal pazarlamaya çalışan, uçacak kaçacak diyen pek çok goy goycu olabiliyor...biraz yüklü girip, 3-5 kademe yukarıdan çakabilmek için çevresini etkilemeye çalışanlar var...bu nedenle 8-10 fk lar genel borsa görüntüsü çok iyi olmadıkça zor...hatta bu hissenin önü açık diyip absürd fk lardan bahsedenler de olabilir.

bu nedenle bu tür hisselerde en az 1-2 sene bekleyebilecek şekilde alımları ayarlamak lazım..hisse sığ olduğundan sert bir düşüşte %5-6 kadar aşağılara sarkabilir.

3. bu arada fk, fiyat kazanç demek...yani yıllık kazancılın kaç katında işlem görüyor...fk ne kadar düşükse o kadar ucuz demek oluyor...sektörün, hissenin, ülkenin tarihsel fk larına bakarak, önümüzdeki dönemlerde tahmin edilen fk nın düşük ya da yüksekliğine göre hisseye değer biçiliyor..potansiyeli şudur deniyor.

4. Arkadaşlar bu ilgili kişinin uluse için yazdığı

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Merhaba arkadaşlar,

Ulusoy benim de portföyümde önemli bir yer tutuyor. Ancak gerek yurt dışının düşüş trendine girme ihtimali, gerekse bizde seçim ve sonrasında belirsizlik olma durumu nedeniyle daha aşağılara gelebiliriz. Arz fiyatı, bölünmüş değere göre 6,xx lı fiyatlara kadar gevşeme olabilir.

Temeli sağlam olsa da, gerek yabancı takası, gerekse teknik güçsüzlük endekse göre bir süre daha zayıf kalabileceğimizi gösteriyor.

Bu da pegasus için aynı gün yazdığı...

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bence konjonktür olarak borsada uzun vade olarak alınabilecek ilk 10 hisseden biri...bir ara turizm, terör vs çok olumsuz etkilenmişti sektör...pek çok sektör zor günler yaşasa da, havacılık pek etkilenmez, pegasus thy ye göre daha da iyi performans gösterir.

gelecek dönemin fk larına bakıldığında, bu açıdan borsadaki en ucuz hisselerden biri...tek sorun patrona duyulan güvensizlik.

ben düştükçe alıyorum, ama bu aralar pek düşmüyor böyle devam ettikçe çıktıkça alacağız mecburen..1-2 sene sabredene dolar bazında 2-3 kat kazandırabilir.

ytd.
    Elinde bir çok kağıt olan arkaşamız her ne hikmetse seçim ve yurtdışı etkisnden sadece uluse nin etkileceğini düşünüyor. Diğer kağıtları için böyle düşünmüyor..Pegasus için ise düşüncüleri malum...Yurtdışı etkilemiyor demek ki....

Seçimin ve yurtdışının tek etkileği kağıt uluse imiş....

Arkadaşlar burda yazılanlar okurken dikkatli olun....Bazı kişiler başka amaçlar içerisine girerek kasıtlı yorum yapıyor....

Ayrıca uzun zamandan beri elinde uluse olan arkadaşın birdendire görünüp olumsuz yorum yapması manidar..
    Son düzenleme : kingsailor; 29-05-2018 saat: 18:17.

5. Küresel felaket adım adım ( sene/sene) yaklaşıyor .......
    karbondioksit oranı nı yükselten etkenlerin ortadan silinmesi lazım ......
    bunlardan biri de benzin ve bileşenleri ....

elektrikli araçlar hızlı bir şekilde coğalmalı ....

IPCC http://www.ipcc.ch/ , http://www.wwf.org.tr/?2340

ULUSE FİYATLARINI BOŞVERİN ..... bigbro halleder onu

6. E.Musk ..........rüzgarını burada da hissettir ...... bizde yeşil çevre için üretim yapıyoruz.....

7. Kar dersen var, döviz dersen var, para dersen var o halde bu uluse niye gitmez ki

8. Epey süredir baskı yapıyor robota baglamis tabiki ortada bir gerçek var bedelsiz temettü vs.tahminim seçim sonrasına kadar boyle yapar inşallah yanilirim uzun vade dúşunmek gerek y.t.d.

Sayfa 352/540 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •