Sayfa 352/435 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402 ... SonSon
Arama sonucu : 3476 madde; 2,809 - 2,816 arası.

Konu: GSRAY - Galatasaray Sportif

1. Herkese selamlar....

Arkadaşlar burası borsa forumu,futbol forumu değil....
    Sizin sayfalarca futbol geyiklerinizi okumak,bunlara katlanmak zorunda değiliz....
    Efendim başlık da yazan yokdu bende futbol yorumlayayım dedim olmaz....
    Futbol yorumlamayı çok seviyorsan bunun için hisse net/forum/spor sayfası var haydi oraya...

Mesela uncertainty principl sayfalarca futbol yorumu yapmışsın;Hcm teknik direktörlük bröven var mı? veya antrenörlük lisansı....?
    Yoksa sen kimsin ki senin futbol yorumlarını ciddiye alalım....?
    Veya madem o kadar çok biliyorsun bu işi ;Bize bu sene hangi takımın şampiyon olacağını söyle o sportife yatırım yapalım...
    Senin şampiyonluk adayında kayıtlara geçmiş olsun sezon sonunda ak koyun kara koyun meydana çıksın....

Herkese söylüyorum;Şampiyon olacak takıma da dair bir öngörünüz yoksa ltf rica ediyorum gsray başlığın futbol geyikleri ile doldurmayalım.....

Saygılar/Başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

2. Mesela Ali Koç un başkan olduğu son 6 sene de GS 3 şampiyonluk yaşamış...
    Fener sıfır çekmiş....
    Ama fener hissesi dolar bazında %100 den fazla kazandırmış....
    Gs hissesi dolar bazında kuşa dönmüş....
    Neden?
    Mesela bu konuda bir fikriniz var mı?

Saygılar/Başarılar.....

3. RFS-Gs maçını izliyorum. Dedim bu takimin kadro değeri 5 milyon euro etmez.. birak icardinin aldığı senelik 10 milyon euroyu acaba 5 milyon euro kadro değeri varımdır diye google a yazdim.. 9.3 milyon euro ile uefa da en az bütçeye sahip kulüp yaziyor.. yanılmışım 5 milyon eurodan fazla ederi varmış...

Tam kepazelik tam ! Şu ülkenin paralarına vallahi billahi yazık.. gs daha bir kaç hafta önce jakops dedikleri adamı 8 milyon euro garanti alış ile kiraladı.. inanılır gibi değil..vanhanotu begenmedim gonder..kazimcan gelsin...kazimcan8 begnemedim.. anhellinoyu getir... anhelinoyu begenmedim gonder... koln gelsin..koln u beğenmedim gönder..

Açık konusuyorum.. Transfer vs yapmayın!!! Tam kepazelik..

Altını çizerek tekrar söylüyorum..

Yunus Akgün
    Kaan ayhan
    Sara
    Berkan
    Olivera
    Nelson
    Ve daha fazlası tamamen kulübe yazık günah.. gönderin gitsin.. sol - sağ bek vs vs yazmıyorum daha...

Young boysa evlendiniz young boys şampiyonlar liginde averaj kulübü oldu... yine maç yapsak yine eleniriz orası ayrı mesele..

Ey taraftar ! Samp liginde geçen sene söylerdik böyleydim dediniz.. yapmayın etmeyin dedim.. saman alevi gibi patlayıp sönen anlık futbola aldanmayın.. duygularınız ile gerçekleri ayırt edin !!!

Ey okan ! Son lig maçında hakemin yanına gidip kafanı yukarı dikip neyine güvenip hakeme savaşıyorum.. tehdit etti vs diyorlar.. Güler misin ağlar mısın!! Bakışlarına bittiğim. !!

4. Başlığa bir hafta girmedik üstad gene kıymeti kendinden menkul futbol yorumlarıyla sayfayı döşemiş....

Üstad....
    Hisse.net populasyonu belli bir gelir ve eğitim düzeyinin üstünde olan entellektüel bireylerden oluşur...
    Bu iyi eğitimli insanlar futbolu sevseler de
    1)Senin kadar hastası ve/veya fanatiği değillerdir
    2)Kahvehane muhabbeti olarak adlandırabileceğimiz futbol geyiğini pek sevmezler....O yüzden hisse.net populasyonuna ortalama insan muamelesi yapamazsın....
    Artık buna bir son ver ltf....
    Uyarılarımı ciddiye alıp gereğini yerine getireceğine inancım tam....

(Dip Not:Bu arada hisse son bir hafta neredeyse %10 düşmüş)

Saygılar/Başarılar

*GSRAY-Galatasaray Sportif 2023 yılı 12 aylık konsolide net dönem karı 2.775.788.188 TL (Önceki -720.599.079 TL)

6. cuma günü 2. seans sonuna doğru alanlar yarın güzel para kazanacaklar. ama trend olarak sağlam bir yükselişin başlayacağını düşünmüyorum. prim yapınca satışlar gelir bir süre sonra. yatırım tavsiyesi değildir.

7. bence dünkü maç hayal kırıklığı. bugün biraz salmalarını bekliyorum. yatırım tavsiyesi değildir.

8. çarşamba % 3+ ile açar sonrasını bilemem. yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 352/435 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •